Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN MELİH GÖKÇEK HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP´den aday gösterileceği iddia edilen Melih Gökçek hakkında açıklamada bulundu. Bahçeli´nin Melih Gökçek hakkında söylediği cümleler için onore olduğunu belirtti.

ERDOĞAN MELİH GÖKÇEK HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl "metal yorgunluğu" adı altında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek´i görevden almıştı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler de MHP´den Ankara adayı olacağı iddiaları ile ilgili olarak Erdoğan, "Melih Gökçek benim yol ve dava arkadaşım bunun böyle devam edeceğini zannediyorum" açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam yaptığı açıklamasında "Aday olmak isterse bize şeref kazandırır" açıklamasında bulunmuştu. Gökçek ise Bahçeli´nin bu sözleri üzerine "Sayın Bahçeli, Türkiye´nin başı sıkıştığı her anda, ülkenin düze çıkışında anahtar rol oynamış bir vatanseverdir. Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir. Teşekkür ediyorum." şeklinde yanıt vermişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER