Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN İNCE´YE YÜKLENDİ: DİYARBAKIR MİTİNGİNE HDP´LİLER GİTTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir mitinginde halka seslendi. Erdoğan, "Diyarbakır´da dün bir miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgiye göre bu mitinge katılanların neredeyse tamamı HDP´li. Bir tane Türk bayrağı yok. Bunların kimlerle beraber oturup kalktı

ERDOĞAN İNCE´YE YÜKLENDİ: DİYARBAKIR MİTİNGİNE HDP´LİLER GİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir´de düzenlenen mitingde konuştu. 

Erdoğan´ın konuşmasından öne çıkan başlıklar: 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir´de miting düzenledi. Erdoğan mitingde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir´in"2019 Türk Dünyası Eğitim Başkent´i ilan edildiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın konuşmasından satır başları; AK Parti 16 yılda sadece hizmet vermiştir. Bu ülkede herkesin hak ve özgürlüklerinin de refahının da teminatı AK Parti´dir. Teröristler dışında hiçkimse incitilmemiştir. Sizlerin desteğiyle irade erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak. 

Bizim diğer adaylardan, partilerden farkımız sizlere yaptıklarımızı anlatıyoruz. Bununla kalmıyor halen yapmakta olduklarımızı ifade ediyoruz. Hizmette sürekliliği ortaya koymuş oluyoruz.

Bununla yetinmiyoruz bir de yeni projelerimizi ortaya koyuyoruz. Peki ötekiler ne anlatıyor? Gençlerimizin deyimiyle ifade edeyim ötekiler bol bol geyik muhabbeti yapıyor. 

Bizim asıl gündemimiz yaptığımız, yapacağımız hizmetlerdir. Son 16 yılda Eskişehir´e 21 katrilyon liralık yatırım yaptık. 

Eskişehir´e üçüncü devlet üniversitesini de kazandırıyoruz. Böyle bir şehre 33 bin kapasiteli stadyum yakışır dedik. Yaparsa AK Parti yapar. Eski stadın yerine millet bahçesi yapıyoruz. 

İlk çeyrekte büyüme açıklandı. Türkiye, Hindistan´dan sonra ikinci. Bunu Bay Kemal, Bey Muharrem anlamaz. Yüksek hızlı tren yatırımları neyle yapılıyor. Büyümeden bu yatırımlar yapılabilir mi? Anlamazsınız, anlamazsınız siz bu ülkede çırak bile olmadınız.

Ben yerli marka otomobil diyorum. Dünyada şu anda bir numara Tesla. Elon gelip beni ziyaret ediyor. Adam bu işi biliyor, bu işlerin kiminle yapılacağını da biliyor. Beş tane babayiğidi bulduk. İnşallah 2020-2021´de yerli otomobil hazır. 

Dünyanın en büyük havalimanlarından birini İstanbul´da inşa ediyoruz. 29 Ekim´de açılışı yapılacak. 

"ASIL KEK BUNLARA DENİR... ARTIK BU KADAR GEYİK YETER"

Aşıdan tıbbi cihazlara kadar her alanda ülkemizi küresel marka haline getirme derdindeyiz. Seçim beyannamemizde bunlar gibi tam 146 seçim vaadi var. Peki ana muhalefetin adayı ne yapıyor. 146 vaadimiz içinden sadece millet kıraathanelerindeki keklere takılmışlar. Asıl kek bunlara denir. Bu kadar geyik yeter.

Ben buradan sorular sorayım da onlara cevap versin. Acaba bu zat ülkemizin terörle mücadelesi hakkında ne düşünüyor.

"BEN FETÖ´CÜLERİN APOLETLERİNİ SÖKTÜM"

Askerlerimize komutanlarımıza hakaretlerinden ne düşündüğünü anladık. Ne diyor ?göreve geldiğimde apoletlerini sökeceğim.´ Ya bir kere milletim sana o yetkiyi vermeyecek. Burası bir hukuk devleti.

Bu millet sana o apoletleri sökme yetkisi vermeyeceği gibi Metin Temel Paşa´ya o apoletleri taktı. Ne diyor ?Erdoğan söktü´ diyor. Ben FETÖ´cülerin apoletlerini söktüm.

İSTİHBARATTAN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE 

Diyarbakır´da dün bir miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgiye göre bu mitinge katılanların neredeyse tamamı HDP´li. Bir tane Türk bayrağı yok. Bunların kimlerle beraber oturup kalktıkları ortada. Mesela FETÖ ile mücadele ve bu ihanet çetesinin ele başının Türkiye´ye iadesi için ne düşünüyor. 

İNCE´DEN ERDOĞAN´A İSTİHBARAT CEVABI

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Diyarbakır mitingi hakkında istihbarat aldığına ilişkin iddaya yanıt verdi.

Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan İnce, şu ifadeleri kullandı:

Benim mitingime katılanlarla ilgili istihbarattan bilgi almış! İstihbaratın görevi muhalefeti izlemek midir? İstihbaratı siyasi amaçla kullandığın için darbe girişimini ENİŞTENden öğrenmek zorunda kaldın!

İstihbarat da sana doğru bilgi vermeye cesaret edememiş, seni kandırmış! Benim mitinglerime geçmişte AK Parti´ye oy vermiş yurttaşlarımız da katılıyor, herkes katılıyor. Bu bilgiyi istihbarat veremez, vermeye cesaret edemez sana ama ben vereyim.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER