Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN: BURS DEĞİL, KREDİ ALIN, BEDAVACILIĞA ALIŞMAYIN

Türkiye Gençlik Zirvesi´nde konuşan Recep Tayyip Erdoğan, gençlere seslendi. Erdoğan, öğrencilere burs değil kredi alın çağrısında bulundu.

ERDOĞAN: BURS DEĞİL, KREDİ ALIN, BEDAVACILIĞA ALIŞMAYIN

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kongre Merkezi´nde Türkiye Gençlik Zirvesi´nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere konuştu. Gençlere, "Burs değil, kredi alın, bedavacılığa alışmayın" diyen Erdoğan şöyle konuştu:

KARDEŞ KAVGASINA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

?Biz gençlerin hayal dünyasını yasaklarla çevrelemeyi değil alabildiğine genişletmeyi hedefliyoruz. Hepimizin ortak sorumluluğu, gençlerimizin terör, şiddet, uyuşturucu ve nihilizm bataklığına düşmeyecekleri bir zemini hazırlamaktır. Bir daha hiç kimsenin, siyasi hırsları uğruna bu ülkenin gençlerini kardeş kavgasına sürüklemesine fırsat vermeyeceğiz.

İLLA BURS, NİYE BURS? KREDİ ALDIĞIN ZAMAN TAKSİTLE ÖDÜYORSUN

Dar gelirli ailelere mensup öğrencilerimizin en sıkıntılı sorunu, harçlardı. Bu meselenin marjinal örgütler tarafından kullanılmasının önüne geçtik. Gençlerimizde şöyle bir anlayış var. İlla burs? Niye burs? Bursun geri ödemesi yok. Be evladım, kredi aldığın zaman faizsiz iş bulmadan da değil. İş bulduktan sonra çok basit taksitlerle ödüyorsun. Bu seni bedavacılığa da alıştırmıyor. Bu milletin gençlerine bu yakışır."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER