Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN AFRİN´DEKİ SON RAKAMI AÇIKLADI: 1951 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenlik güçlerimizin terör örgütüne karşı yürüttüğü başarılı mücadelelerden örnek vererek, yaşam alanların nasıl yerle bir edildiğini anlattı. Erdoğan, Türkiye´nin mücadele ettiği terör örgütlerine yardımını kesmeyen ABD´yi işaret

ERDOĞAN AFRİN´DEKİ SON RAKAMI AÇIKLADI: 1951 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmaniye´de partisinin 6. olağan il kongresinde konuştu. Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri´nin (TSK) Afrin´de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı´nda etkisiz hale getirilen son terörist sayısını açıklayarak şu sözleri kaydetti:

"Şu anda son rakamı aldım. Zeytin Dalı Harekatı´nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı bin 951´e ulaştı. Şehitlerimizin kanlarını döken alçaklardan tek tek hesabını soracağız. Son terörist imha edilene kadar içeride ve dışarıda kararlılıkla devam edeceğiz. 

Bizim mücadelemiz teröristlerle. Tek terörist kalana kadar mücadele edeceğiz. Utanmadan sıkılmadan bize akıl vermeye kalkacaklar. O aklı kendinize saklayın. Siz hiç bir zaman adil olmadınız. Zulmün karşısına dikilmediniz.

18-02/24/resimid_9026189.jpg

911 kilometre Türkiye sınırında biz sessiz duracağız. Beyfendiler dünyanın bir ucundan çıkıp gelip söz sahibi olacak, Bu nasıl iş?

2019 İTTİFAK YILI OLACAK

İttifakımızı kurduk mu? Çalışmalar bitti. Meclis´e gönderildi. Meclis çalışmalarını yaparak Allah´ın izni ile bu ittifakımızı çok çok güçlü bir şekilde sürdürecek ve rabbimin lütfu ile de Kasım 2019, önümüzdeki yıl Türkiye´den bu ittifakın en anlamlı sesini dünyaya duyuracağız. Birileri bölmenin peşinde. Biz bir olacağız. 

2019 bizim için bir ittifak yılı olacak. Malum çevreler bu ittifakın ne olduğunu iyi görsünler, iyi anlasınlar. 2019´a kadar gece gündüz demeden çalışarak, birlik ve beraberlik içinde bu kritik seçimlere hazırlanacağız. 

Komşumuz Suriye´de, tüm dünyanın gözü önünde 1 milyon kardeşimiz devlet terörünün kurbanı oldu. Hala ´Esed ile bir araya gelelim´ diyen zavallılar var. ´Esed ile bu işi toparlayalım´ diyen zavallılar var. Yahu, 1 milyon vatandaşını katleden böyle bir katille siz neyi düzelteceksiniz, neyi ayağa kaldıracaksınız?

18-02/24/resimid_9026396.jpg

DOĞU GUTA´DA ÖLDÜRÜLENLER ASKER Mİ?

Kimyasal silahla öldürdüğünde gayrımeşru, konvansiyel silahla öldürünce meşru. Böyle sapıklık olur mu? Günlerdir Doğu Guta´da devam eden vahşete şöyle ciddi tepki gösteren bir ülke gördünüz mü, duydunuz mu? ´Sivil sivil sivil´ diyorlar. Peki, kardeşim Doğu Guta´da öldürülenler ney, asker mi?

Bölgede emperyalistlerin en büyük korkusu Türk milletidir. Çünkü Türkiye demek bölgede huzur ve barışın devam etmesi demektir. 

Türkiye´de asalak bir kesim de var. Biz bunları darbe teşebbüsüne verdikleri destekten, millet ve devlet düşmanlığında tanıyoruz."

KONGRE ÖNCESİ VATANDAŞLARA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye´de kongre öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine karşı verdiği başarılı operasyonlardan bahsetti.

Teröristlerin inlerine darbe vurulduğunu ifade eden Erdoğan, ABD´yi işaret ederek, "Teröristlere o imkanları siz verdiniz, bu tünellerle orada bu teröristlerin yaşam imkanlarını hazırladınız" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Karar alındığında önce ben, sonra hepimiz Afrin´e yürüyeceğiz, Bu milletin birilerinin Esad´dan aldığı gibi bir talimat almaya ihtiyacı yok. 

18-02/24/resimid_9025895.jpg

Şu anda askerimiz JÖH´leri ile PÖH´leri ile tüm komandolarıyla hamdolsun üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Artık kendi silahlarımız var onlarla uçuyoruz, F-16´larımızla uçuyoruz, tanklarımızla yürüyoruz. İnlerine girdik, ya neler yapmışlar, o dağları delmişler. Ne betonlar dökmüşler. Bunların hepsinin nereden geldiğini biliyoruz.

YAŞAM İMKANLARINI HAZIRLADINIZ

Telefon görüşmelerinde onlara söyleyeceğim, teröristlere o imkanları siz verdiniz, bunlara beton mikserleriyle siz gönderdiniz, bu tünelleri siz yaptırdınız, bu tünellerle orada bu teröristlerin yaşam imkanlarını hazırladınız. Türk milletine ders vermeye kalkmayın, ders alacak birileri varsa sizsiniz.

Beyefendiler dünyanın öbür ucundan gelip bu bölgede söz sahibi olacaklar, siz hiçbir zaman adil olmadınız. Siz hiçbir zaman zulmün karşısına dikilmediniz. Ama biz tarih boyunca hep adaletle hükmettik. Biz Osmanlı´ydık ama, 1 kişi için zulme uğradığından dolayı Hint yarımadasındaydık. Şimdi kalkmışlar sivilleri öldürmeyin, kim sivilleri öldürüyor?

Sizlere 15 Temmuz´da çağrıda bulundunuz mu? F-16´ların karşısına dikildiniz mi, tankların karşısına dikildiniz mi? Ne oldu o FETÖ´cüler? Biz kovaladık onlar kaçtı. Bu devleti böldürmedik böldürmeyeceğiz, onun için de paralel devletmiş, öyle bir şey yok."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER