Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Emperyalist ABD siyonistleşti"

Emperyalist ABD´nin siyonistleştiğine dikkat çeken Mardinliler, ümmet bilinciyle bir araya gelinerek fitnenin önünün alınması gerektiğine dikkat çektiler.

ABD Başkanı Trump´ın, Golan Tepeleriyle ilgili verdiği kararı kınayan Mardinliler, Emperyalist ABD´nin siyonistleştiğine dikkat çekerek, İslam ülkelerinin ümmet bilinciyle bir araya gelip, fitnenin önünü almaları gerektiğini söylediler.

ABD Başkanı Donald Trump´ın, Kudüs´ü siyonistlerin sözde başkenti ilan etmesinin ardından, işgal altındaki Golan Tepeleri üzerinde siyonistlerin egemenliğini tanıyan bir karara imza attı. 

Trump´ın küstahça kararı, uluslararası kamuoyunda büyük tepki toplamaya devam ediyor. Birleşmiş Milletler (BM), Avrupa Birliği (AB), Türkiye, İngiltere, Rusya, Kanada, Arap Birliği ve diğer birçok ülke ve uluslararası kurum, ABD yönetiminin tek taraflı kararını tanımadığını açıkladı.

Karara bir tepki de Mardinli vatandaşlardan geldi. Sözde kararı kınadıklarını belirten vatandaşlar, emperyalist ABD´nin siyonistleştiğine dikkat çektiler.

Yazının devamını okumak için...



Anahtar Kelimeler: Emperyalist siyonistleşti

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER