Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Eğitimci Yazar Mahmut Balcı vefatının yıl dönümünde anılacak.

Merhun eğitimci yazar Mahmut Balcı, ile ilgili-vefatının ilk yıl dönümünde, Esenler Belediyesi'nce bir anma programı düzenlenecektir.

Eğitimci Yazar Mahmut Balcı vefatının yıl dönümünde anılacak.

Geçtiğimiz yıl vefat eden Mahmut Balcı vefatının yıldönümü olan 11 Ocak’ta düzenlenen panel ile anılacak. Öğrencilerinin Mahmut Balcı’yı anlatacağı program Asım Gültekin’in moderatörlüğünde yapılacak.

Eğitimci yazar Mahmut Balcı Erzurum’da 80’lerin sonunda İslami düşünce çevrelerinin uğrak yeri olan Tekyay Kitabevi’ni ardından Üniversite Kitabevi’ni kurmuştu. Yayınladığı kitaplarla yayın dünyasına katkılar sunan Birey Yayınları’nın kurucusuydu. Mazlumder, Öncü Yöneticiler, Türkiye Yazarlar Birliği gibi pek çok sivil toplum kuruluşunda aktif rol almış, kültür camiasının emek veren isimlerindendi.

Son yıllarda öğretmenlik mesleğine ağırlık veren Balcı gençlik, değerler ve eğitim üzerine çalışmalarda bulunuyordu. 11 Ocak 2019 günü Cuma vaazına çıktığı Mimar Sinan Camii’nde kürsüde kalp krizi geçirerek vefat etmişti.

Esenler Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek anma programı 11 Ocak 2020 Cumartesi günü Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde saat 15.30’da başlayacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER