Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DSP lideri Aksakal: Cumhurbaşkanı isterse Öcalan için de yetki kullanabilir

DSP lideri Aksakal, Hizbullah hükümlüsüne affı savundu: Bu kişi HÜDA PAR'lı diye 'ölsün' diyemez Cumhurbaşkanı, PKK'lı diye 'ölsün' diyemez. Ergenekon'dan da yargılananları yine Erdoğan affetti.

DSP lideri Aksakal: Cumhurbaşkanı isterse Öcalan için de yetki kullanabilir

 Cumhur İttifakı'na katılan Demokratik Sol Parti'nin Genel Başkanı Önder Aksakal, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Hizbullah hükümlüsü Mehmet Emin Alpsoy için af yetkisini kullanmasını savundu.

Sözcü TV yayınına katılan Aksakal, Alpsoy'un affedilmesiyle ilgili bir soruya "Cumhurbaşkanı'nın yetkisi var. Bunların siyasete malzeme yapılması doğru değil. Bu bir anayasal yetki. Bunu Cumhurbaşkanı istediğine kullanır. Yarın, Abdullah Öcalan için de kullanabilir mi? Kullanır vallaha" yanıtını verdi.

DSP lideri Aksakal, "Cumhurbaşkanları, sürekli hastalık ve yaşlılık. Bu yetkiyi Kılıçdaroğlu da zamanı geldiğinde kullanabilir, Kenan Evren de Ahmet Necdet Sezer de kullanmıştır geçmişte.

Bu kişi HÜDA PAR'lı diye ölsün diyemez Cumhurbaşkanı, PKK'lı diye ölsün diyemez. Ergenekon'dan da yargılananları yine Erdoğan affetti." dedi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER