Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DİRİLİŞ ERTUĞRUL VENEZUELA´DA YAYINDA

Devlet televizyonu TVES, TRT´nin 70´e yakın ülkede gösterilen dizisi Diriliş Ertuğrul´u Venezuelalılarla buluşturdu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL VENEZUELA´DA YAYINDA

TRT´nin 70´e yakın ülkede seyredilen dizisi Diriliş Ertuğrul, Venezuela´da da seyirciyle buluştu.

Devlet Başkanı Nicolas Maduro´nun da hayranı olduğu ve temmuz ayında Beykoz´daki setini ziyaret ettiği dizi, bu hafta ülkenin resmi televizyonu TVES´te yayınlanmaya başladı.

Hafta içi her gün akşam saatlerinde diziyi ekrana taşıyan TVES, sosyal medya hesabından Diriliş´in 3´üncü bölümünün fragmanını paylaşırken, ülke basınında da diziye ilişkin haberler yapılmaya başlandı.

El Universal gazetesinin internet sitesi, haberi, okuyucularına "TVES, Türk dizisi ?Mücadele, hırs ve aşkın hikayesi Ertuğrul´u yayınlıyor" başlığıyla duyurdu.

Haberde, Diriliş Ertuğrul´un aldığı birçok ödüle dikkat çekilirken, yapımın, "liderliğiyle dünya tarihini etkileyen Ertuğrul Gazi´nin hayatını" konu aldığı belirtildi.

Dizinin, Türkiye´nin etkileyici doğasını da ekrana taşıdığına vurgu yapılan haberde, Diriliş Ertuğrul´un, "tehlike, entrika ve ölümün yanı sıra fedakarlık, cesaret ve zor bir aşk hikayesiyle Venezuela halkının kalbini fethetmek" istediği ifade edildi.

Maduro istemişti

Maduro´nun, Diriliş Ertuğrul´a olan hayranlığı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun eylül ayında bu ülkeye yaptığı ziyarette de gündeme gelmişti.

Çavuşoğlu´nu, başkent Caracas´taki devlet başkanlığı sarayı Miraflores´te kabul eden Maduro, görüşmede, dizinin ülkesinde yayınlanması için girişimde bulunacağını söylemişti. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz