Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Direniş ne pahasına olursa olsun esirleri savunacak

İslamî Cihad Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Ziyad En-Nehhale, "Direniş ne pahasına olursa olsun esirleri savunacak." dedi.

Direniş ne pahasına olursa olsun esirleri savunacak

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad En-Nehhale, Filistin direnişinin Gazze Şeridi´ne uygulanan abluka konusundaki şartlarını belirlediğini ve Filistinli esirleri her türlü yolla koruma görevine bağlı olduğunu söyledi.

En-Nehhale, direnişin mücadelesini bazen silahla ve bazen de dolaylı müzakerelerle yürüttüğünü ifade etti.

Filistin direnişinin ne pahasına olursa olsun esirleri korumaya devam edeceğini kaydeden En-Nehhale, işgal rejimi zindanlarında açlık grevi eylemine başlayan esirleri selamladı.

En-Nehhale, zor şartlara rağmen Gazze Şeridi´nde mücadeleyi yürüten direnişin işgale karşı koyma gücü olduğunu ispat ettiğini belirtti.

Kudüs Müfrezeleri ve İzzeddin El-Kassam Tugayları´nın işgal ordusunun Gazze Şeridi´ne düzenleyeceği olası bir saldırıya karşı koymaya hazır olduklarını bildiren En-Nehhale, işgalcilerin tehditlerini dikkate aldıklarını ifade etti.

En-Nehhale, Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinin hedefine ulaşıncaya kadar devam edeceğini ve Filistin´in işgalin önünde eğilmeyen sancak olarak kalacağını söyledi.

Filistinlileri işgal rejiminin planlarına karşı koymak için birlik ve bütünlüğe davet eden En-Nehhale, işgalciler hakkında iyimser olanların bir an evvel kuruntudan kurtulmaları gerektiğini kaydetti.

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Kudüs´ün işgal rejiminin başkenti ilan edilmesi ve Golan Tepeleri üzerinde siyonistlerin egemenliğinin tanınmasıyla Yüzyılın Anlaşması´nın büyük bölümünün tamamlandığını bildirdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER