Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Diplomaside trafik hızlandı

Seçimlerin ardından diplomasi trafiğini hızlandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belarus ve Angolalı meslektaşlarını ağırlayacak. Erdoğan´ın Külliye´de konuk edeceği isimler arasında eski AB Komisyonu Başkanı Barroso da yer alıyor.

Diplomaside trafik hızlandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´ın ajandasında diplomasi öne çıkıyor. 31 Mart´ın ardından ilk yurt dışı ziyaretini Rusya´ya gerçekleştiren Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Viladımir Putin ile bir araya geldi. Erdoğan´ın diplomasi trafiği Ankara´da ağırlanan Bolivya Devlet Başkanı Juan Evo Morales Ayma ve Burkina Faso Cumhurbaşkanı Roch Marc Christian Kabore ile devam etti.

Erdoğan´ın ziyaretçi trafiği önümüzdeki günlerde de sürecek. Bu kapsamda Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, önümüzdeki hafta Türkiye´ye yapacağı resmi ziyaretle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Görüşmede başta Suriye olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak. Ayrıca, Rusya, Belarus üzerinden Rusya´ya ithal edilen elmaların girişini yasaklamıştı. Görüşmede, bu konunun da gündeme gelmesi bekleniyor.

Haberin devamı...



Anahtar Kelimeler: Diplomaside trafik hızlandı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER