Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Devlet Bahçeli´den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı partisinin grup toplantısında konuşuyor. MHP´nin Türk siyasetinin marka değeri olduğunu iddia eden Bahçeli, "MHP, Türklüğün beka ümididir" dedi.

Devlet Bahçeli´den önemli açıklamalar

Partisinin haftalık grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur ittifakı konusunda verdikleri sözün senet olduğunun altını çizerek, "Bir daha sistem tartışması ve 15 Temmuz´ların olmaması konusunda sorumluyuz. Kimin ne söylediğinin, ne uydurduğunun bir anlamı yoktur. Biz Türk milleti ne istiyorsa onu diyor, onu seslendiriyoruz" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Kimin ne uydurduğunun kıymeti yoktur. Gocunan varsa şu kış kıyamette gocuk giysin. İyi gelir" dedi.

CHP´nin YSK ile ilgili açıklamalarına da değinen Devlet Bahçeli, "O kadar güvenmiyorlarsa seçime katılmasınlar. Yok katılacaklar ise bu iddiaları en kısa süre içerisinde ispatlasınlar. Seçim sonuçlarını karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kınayı hazırlamışlar, 1 Nisan sabahını bekliyorlar. Halbuki sandıktan umutlarını kesmişler, başlarına geleceği biliyorlar. Çatılarının uçacağının farkındalar" dedi.

Bahçeli, son günlerde Türkiye´nin gündemine oturan Palu ailesini de konuşmasına katarak, "İftira atanlar, sosyal medyadan zehir kusanlar adeta Palu ailesinden çıkmış gibiler" dedi.

"Dava diyoruz, bunlar davar anlıyor" diyen Bahçeli, "Fıratın doğusunda şuan çiçek böcek mi toplanıyor, fitne fesat mı toplanıyor. Biz belanın değil bekanın yaşatılmasını hedefliyoruz. Beka varoluştur. Konuyu at pazarlığına çevirmedik, AK Parti´ninkini de yok saymadık" dedi.

YILDIRIM´IN ADAYLIĞI

"Zillet İttifakı güvensizlikleri derinleştirmek için son bir gayret içindedir" diyen Bahçeli, Binali Yıldırım´ın istifasına ilişkin, "Eğri okla doğru hedefi vurma hevesindeler. İstifa etmesine gerek yoktur" dedi.

TRUMP´A TEPKİ

"ABD Başkanı yine şaşırmış" diyen Bahçeli, "Bay Trump, "Eğer Türkler Kürtlere saldırırsa ekonomik olarak mahvederiz. ABD Başkanı, PKK, PYD´yi Kürt olarak görüyorsa ABD ile ilişkiler varsın kopsun. Bu su katılmamış alçaklık, su götürmemiş ahlaksızlıktır. Senin doların varsa Türk milletinin imanı var. Elinden geleni ardına koyma, senden korkan senin gibi olsun. Terör örgütlerini bize tercih eden ABD başkanı bizim için yok hükmündedir. Aç kalabilir, ekonomik olarak zorluk yaşabiliriz. Ama size boyun eğersek hayat bize zehir zıkkım olsun. En iyi bildiğiniz şey öldürmek. Türkiye Cumhuriyeti kimseden emir almaz, icazet istemez. Trump´ın sözü ile hareket etmek, yok olmak tarih ve coğrafyadan silinmek demektir." dedi.

ABD ile ilişkiler konusunda hükümete de seslenen Bahçeli, "Asla alttan almayın, asla geri adım atmayın, MHP sonuna kadar yanınızda ve arkanızdadır" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER