Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Davutoğlu ´açıklarsam insan içine çıkamazlar´ dedi, MHP sert konuştu

Ahmet Davutoğlu´nun "Terörle mücadele konusunda bizi bugün eleştirenler eski defterler açılırsa insan içine çıkamaz..." sözleri olay oldu. MHP, Davutoğlu´nun bu sözlerine çok sert cevap verdi.

Davutoğlu ´açıklarsam insan içine çıkamazlar´ dedi, MHP sert konuştu

Yeni parti kurma hazırlığı içinde olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun ?Terörle mücadele konusunda bizi bugün eleştirenler eski defterler açılırsa insan içine çıkamaz. İleride Türkiye Cumhuriyeti tarihi yazıldığı zaman, eminim en kritik dönemlerden biri 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki dönem olarak yazılacaktır.? sözlerine MHP´den çok sert cevap geldi. 

"MHP, AHMET DAVUTOĞLU´NUN AĞZINA ÇOK GELİR"

Ahmet Davutoğlu geçtğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada, ?Biz terörle mücadeleyi başlattıktan sonra, mücadelemiz sürerken, 17 Ağustos´ta Bahçeli götürdüğümüz 4 hükümet teklifine de ?hayır´ dedi. Ve bizi terörle mücadelede tek başımıza bıraktılar? demişti. Davutoğlu´nun açıklamasına cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "MHP, Davutoğlu´nun ağzına çok gelir? dedi.

"GELDİĞİ YER ÇOK KÖTÜ"

Fethi Yıldız, şöyle konuştu:

 

?Davutoğlu nereye gittiği anlaşılmayan bir hırs ve ihtirasla ibretlik bir savrulma içinde. ?MHP´nin terörle mücadeleye destek vermediği´ imasında bulunuyorsa bu söze sokakta çocuklar bile güler. Biz 50 yıldır dış politika konusunda da terör konusunda da ciddi meselelerde ülkemizin ve doğru yolda ise iktidarların yanında yer aldık. Hangi hırsla, saikle söylediğini kendine sormak lazım ama bizim için lakabı da belli. Ahmet Bey´e üzülüyorum. Geldiği yer çok kötü. Bir öğretim üyesinin, başbakanlık yapmış bir insanın daha olgun, daha gerçekçi düşünmesi gerekir. Ama Davutoğlu´nda bunların hiçbirini göremiyoruz.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER