Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Daha ne kadar susacaksınız!

Mısırlı gençler BM komiserliği önünden dünya kamuoyunun vicdanına seslendi

Daha ne kadar susacaksınız!

Mısırlı gençler, darbeci Sisi´nin yaptığı zulmü duyurmak için Ankara BM Yüksek Komiserliği önünde bir araya geldi. Mısırlı Abdrurrahman Mohamed, dünya kamuoyunun zulmü gördüğü halde sessiz kaldığını belirterek, ?Dünya zalim Sisi´ye destek veriyor. Birçok masum insan Sisi´nin zindanlarında idamı bekliyor. Biz elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Müslümanlara sesleniyorum daha ne kadar susacaksınız? dedi.

Mısır´da darbeci Sisi´nin Müslüman Kardeşler  (İHVAN) ve kendisine muhalif olanlara karşı uyguladığı hukuksuz tavır giderek artıyor. Dünya kamuoyu ise yaşanan zulme yine sessiz kalmaya devam ediyor. Ankaraİnanç Özgürlüğü Platformu öncülüğünde Mısırlı gençler, AnkaraBirleşmiş Milletler (BM) Yüksek Komiserliği önünde dünyanın vicdanına seslendi. Yaşanan zulmü anlatan gençler Müslümanların duruma kayıtsız kaldığını dile getirdi.

 

 

 

BM ZULMÜN ORTAKÇISI VE PAYDAŞIDIR

Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu adına konuşan Hanefi Sinan ise Birleşmiş Milletler´in sorgulanması gereken bir kurum olduğunu belirterek, ?BM yeryüzünde nerede bir mazlum varsa onu korumakla görevli olduğunu ifade etmesine karşı ve kuruluş bildirgesinde bunu tüm dünyaya açıklamasına rağmen mazlumlar ve Müslümanlar üzerinde uygulanan vahşete sesiz kalıyor. BM, nasıl olur da bir darbe hükümetini meşru kabul eder ve onun yanında saf almayı kendisine ölçü edinir. BM zulmün ortakçısı ve paydaşıdır? diye konuştu.

 

DÜNYA SİSİ´YE DESTEK VERİYOR

Mısır´da zulmün giderek arttığını vurgulayan Abdurrahman Mohamed, ?Şuanda Mısır´da masum insanlar idam ediliyor. Bütün dünya bu zulmü gördüğü halde susuyor. Çünkü dünya zalim Sisi´ye destek veriyor. Birçok masum insan Sisi´nin zindanlarında idamı bekliyor. Biz elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. İnsanlara zulüm yapıyorlar. Müslümanlara sesleniyorum daha ne kadar susacaksınız! Eğer Müslüman mücadele etmezse kim edecek. Sisi´nin vahşeti giderek artıyor. Artık bu zulümlerin son bulmasını istiyoruz? çağrısında bulundu.



Anahtar Kelimeler: Daha kadar susacaksınız

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER