Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN SEÇİM MİTİNGİ, BOSNA DERBİSİNİN TARİHİNİ DEĞİŞTİRDİ

Boşnak milletvekilinden açıklama: İsteyen herkes, siyasi toplantılar düzenlemek için ülkemize gelirse egemenliğimizi kaybederiz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN SEÇİM MİTİNGİ, BOSNA DERBİSİNİN TARİHİNİ DEĞİŞTİRDİ

Bosna Hersek Futbol Federasyonu, pazar günü Sarajevo ile Zeljeznicar arasında oynanacak derbi karşılaşmasının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın mitingi nedeniyle cumartesiye alındığını açıkladı.

Erdoğan´ın ay başında 24 Haziran´daki erken seçimler öncesinde Bosna Hersek´te konuşma yapacağını açıklaması ülkede şaşkınlık ve tepkiyle karşılanmıştı. Boşnak milletvekili Sadık Ahmetoviç, ?Eğer isteyen herkes, siyasi toplantılar düzenlemek için ülkemize gelirse egemenliğimizi kaybederiz? demişti.

Reuters´ın haberine göre federasyondan yapılan açıklamada, emniyetin, daha önce de toplumsal olaylar nedeniyle derbi maçının başka tarihe alınması talebinde bulunduğu belirtilerek, maçın cumartesi gününe alındığı duyuruldu.

Türkiye´nin Bosna Büyükelçiliği´nden yapılan açıklamada da, Erdoğan´ın, ülkeyi ziyareti sırasında 24 Haziran´daki seçimler için bir miting düzenleyeceği aktarıldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER