Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN TEL RIFAT AÇIKLAMASI: KISA SÜREDE...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon´da partisinin 6. Olağan İl Kongresi´nde konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN TEL RIFAT AÇIKLAMASI: KISA SÜREDE...

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın konuşmasının satır başları şu şekilde: 

Trabzon´dan bu seçimlerde çok daha büyük bir destek bekliyorum. Hep birlikte çalışmayla Trabzon sandıkları evellallah patlatacaktır.

Şayet Trabzon 2019´da Karadeniz gibi coşmazsa, bizim kimseye diyecek bir sözümü kalmaz. Bunun için ep birlikte çok çalışmaya var mıyız?

Kardeşlerim, bugün 25 Mart, 9 yıl önce bugün Türkiye çok büyük bir yürek acısı yaşadı. BBP kurucusu ve genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizi bir kez daha rahmetle, hasretle yadediyorum. Kendisi yaşasaydı eminim ki 15 Temmuz ve sınır ötesi operasyonlarımız başta olmak üzere, son yıllarda attığımız tüm adımlarla bizimle birlikte omuz omuza mücadele ederdi. Şu anda onun varisi olan arkadaşlarımız da bizimle beraber yürüyorlar. Sağolsunlar. Muhsin Yazıcıoğlu vatan ve millet aşığı bir dava adamıydı. Milliydi, yerliydi. Böyle bir insan hayatta olsaydı 15 Temmuz´da darbecilere karşı bizimle omuz omuza mücadele verirdi. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekatımızdaki başarımızdan bizim kadar o da aynı heyecanı duyardı. Yokluğunu hissettiğiimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu kardeşime bir kez daha Rabbimden rahmet niyaz ediyorum.

Bizim bu ülkeye ve bu millete olan sevgimiz son nefesimize kadar bitmez. Çünkü biz size kara sevda ile vurgunuz. Bazen bize "yorulmuyor musunuz" diye soruyorlar. Onlara cevabımızı rahmetli Neşet Ertaş gibi veriyoruz: Aşkla çalışan yorulmaz.

Yeni proje üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Versin istifasını çeksin gitsin. Bizim işimiz var. Yapacağımız çok şey var. 

SİHA istiyoruz, veremeyiz diyorlar. İHA verin diyoruz, kongreden izin çıkmadı diyorlar. Sağolsunlar bizi bunları yapar hale getirdiler. Bak nereden nereye. Bütün mesele inanç.

Buraya girerken son durum nedir bir öğreneyim dedim, son durumu aldım. Bugün itibariye etkisiz hale getiriken terörist sayısı 3747.

Atalarımızın güzel bir sözü var. Bal bal demekle ağız tatlanmaz. Biz de diyoruz ki öyle yapacağız edeceğiz demekle millete hizmet olmaz. Onun için önce yaptıklarımızı anlatıyoruz, sonra da bunun üzerine neler koyacağımızı anlatıyoruz.

Türkiyeyi büyütme, Türk milletini güçlendirme mücadelemizde önümüze pek çok engel çıkarıldı çıkarılıyor.

ERDOĞAN´I GÜLDÜREN PANKART

Erdoğan, konuşmasına kısa bir ara vererek açılan pankart hakkında yorum yaptı. Bizi Münbiç´e götür yazılı pankartı yorumlayan Erdoğan şunları söyledi:

Tam da karşıma koymuşlar, ne yazıyor orada: Bizi Münbiç´e götür, Afrin´den bir şey anlamadık. Hey Allah´ım Yarabbim... İnşallah hayırlısı olsun, götürmeden işi bitirelim.

TRABZON´A YENİ ÜNİVERSİTE

Trabzon´a yeni bir üniversite daha kuruyoruz. Akçaabat´a kurulacak üniversite ile Trabzon yeni bir yüksek öğretim imkanına daha kavuşacak. Avni Aker´in yerine yeni bir şehir parkı ve Trabzon´un ve takımın hatıralarını yaşatacak bir müzeyi kurmuş olacağız. Beton yığınlarından bıktık artık.

TEL RIFAT´I KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALIP...

Bunların derdi terörle mücadele değil. Kararımızı verdik ve sahaya girdik. Kısa sürede Tel Rıfat´ı da kontrol altına alıp harekatı hedefine ulaştıracağız. Muhataplarımızdan Münbiç konusunda da bize verilen sözlerin yerine getirilmesini talep ediyoruz. ABD´nin bir an önce Münbiç´in denetimini terör örgütlerinden alması gerek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER