Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN İNCE´YE OTOYOL VE KÖPRÜ CEVABI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya´da düzenlenen mitingde konuşuyor. Erdoğan konuşmasında Muharrem İnce´nin açıklamaları hakkında "Devletin köprüleriyle, kamu özel ortaklığı ile yapılmış köprünün ne demek olduğunu bunlar anlamaz. Şimdi bunun üzeri

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN İNCE´YE OTOYOL VE KÖPRÜ CEVABI

Erdoğan´ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Seni kalpten selamlıyorum rüyalarımın şehri Antalya. Buradan sizlerin aracılığı ile tüm Antalya´yı selamlıyorum. Buradan hepinizin bayramını kutluyorum. Antalya kendine hizmet edenle, siyaseti istismar edenleri çok iyi bilir. Türkiye´nin değişimini sizlerle birlikte ilerlettik ve devam ettiriyoruz. Şimdi yeni ve daha güçlü bir atılımın eşiğindeyiz. Huzurlu ve müreffeh bir ülke için hazır mıyız Antalya? Antalya güçlü meclis için hazır mıyız? Seçime MHP ile Cumhur ittifakı olarak giriyoruz. 24 Haziran´da Cumhur ittifakını destekliyor muyuz? Antalya vakit Antalya vakti diyor muyuz. Türkiye´yi şahlandırıyor muyuz? Son 16 yılda Antalya´ya 38,5 katrilyon yatırım yaptık.

Antalya´da üniversite sayısını 5´e yükselttik. Yeni yurtlar inşa ettik. Antalya´ya 33 bin kapasiteli bir stadyum yaptık mı? Sağlıkta 19 hastane ile birlikte 54 adet sağlık tesisini Antalya´ya kazandırdık mı? Antalya´ya yapacağımız şehir hastanesinin ihale süreci devam ediyor.

BAY KEMAL, BAY MUHARREM NE ANLAR TÜNELDEN?

Ulaşımı kolaylaştırmak toplam uzunluğu 10 KM´yi bulan 14 tünel yaptık. Bay Kemal, Bay Muharrem ne anlar tünelden? Antalya´da projelerimiz hala devam ediyor. Bunların böyle derdi yok. Bunların dertleri yok. Köprülerin fiyatları konuşuyorlar. Devletin köprüleri ile kamu-özel ortaklığı ile yapılan köprülerin farklarını bunlar bilmez. Biz devlete ait olanları bayramda ücretsiz yaptık buyrun geçin diyoruz. Kamu-özel sektörleri ile yapılanlar ücretli. Bir daha ki bayrama bir formulünü bulur onları da ücretsiz yapabiliriz.

BATI ANTALYA HAVALİMANI İÇİN KOLLARI SIVADIK

Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı konuşuyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Kardeşlerim Antalya´yı hızlı tren projeleri tüm Türkiye ile, havalimanı ve limanlar ile tüm dünyaya bağlıyoruz. En önemlisi de şehrimizi hem İstanbul´a, hem Afyonkarahisar üzerinden İzmir´e bağlayacak olan hızlı tren projesidir. Bay Kemal ben yaptıklarım ile konuşuyorum sen ne ile konuşuyorsun? Şimdi Batı Antalya Havalimanını yapmak için kolları sıvadık Bay Kemal, Bay Muharrem. 

Antalya´dan Türkiye´ye sesleniyorum bu kardeşinize baş ustalık için icazet veriyor musunuz? Antalya biz size hep yapacaklarımızı vaat ettik. Batı Antalya Havalimanı´nı 2022´ye kadar tamamlamayı planlıyoruz. Bu yıl 40 milyon turist bekliyoruz. 32 milyar gelir bekliyoruz. Antalya´nın bir diğer önemli noktası da tarımdır. Biz hiç bir zaman tarımla uğraşanları yalnız bırakmadık. Tarımı geliştirmek için Antalya´da 19 baraj yaptık. 

Bu CHP zihniyeti Kanal İstanbul´da da ´yaptırmayız´ diyor. Kim, Bay Muharrem. Ya Bay Muharrem, sen kimsin de yaptırmıyorsun  Biz Allah´ın izniyle, benim milletim 24 Haziran´da bu evladına ´yürü´ dediği zaman, Kanal İstanbul´u nasıl yaptıracağız göreceksin. 

ALMANYA´DAKİ GURBETÇİLERE ÇAĞRI

24 Haziran´da Türkiye ile beraber 60 ülkede hep birlikte bayram yapacağımıza inanıyorum. Yurt dışında rekor bir katılımla tüm dünyaya demokrasi dersi vermelerini bekliyorum. 

Yurt dışındaki kardeşlerimiz, büyük fedakarlık göstererek sandıklara gidiyor... Bu sabah Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştüm. ´Bak, bizim insanımız orada biraz çile çekiyor, lütfen demokratik haklarını kullanmada yardımcı olun´ dedim. Bakalım, söz verdi, ´Elimizden geleni yapacağız´ dedi.

Almanya´daki kardeşlerime seslenmek istiyorum. Sizlerden her türlü imkanınızı zorlayarak sandığa gitmenizi bekliyorum. PKK yurt dışında çalışıyor. Bize inanan kardeşlerim, inanıyorum ki PKK´dan ve destekledikleri partiden daha fazla çalışarak açık ara önde çıkacağız. Rehavete kapılamayız. Mesafe, zaman, iş gibi bahanelerin arkasına asla sığınamayız. 

YAPTIKLARI HİÇ BİR ŞEY YOK

24 Haziran´da inşallah bir kere daha ülkemize ve geleceğimize sahip çıkacaksınız. Cumhur İttifakı´nın karşısında saf tutanların halini görüyorsunuz. Bu ülkenin, milletin yararına hiçbir iş yapmışlar mı, hiçbir hayır sözleri var mı bunların Memleketin hiçbir şehrinde ´biz de şunu yaptık, şu eserlerimiz var´ diyorlar mı  Diyemezler. Çünkü yaptıkları bir şey yok. 

24 Haziran´da kim kimin apoletini sökecek, gelin bunun hesabını soralım.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER