Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN İNCE´YE: BEN BAŞKOMUTANIM, SEN ÇIRAK BİLE DEĞİLSİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Paşa için ´apoletlerini sökeceğim´ diyen CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´ye bir kez daha sert sözlerle seslendi. Erdoğan, "Tayyip Erdoğan kim Başkomutan. Anayasaya göre ben Başkomutanım. Bay Muharrem sen nesin? Çırak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN İNCE´YE: BEN BAŞKOMUTANIM, SEN ÇIRAK BİLE DEĞİLSİN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla´da halka seslendi. Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan´ın hedefinde, kendisini alkışlayan 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel için ´apoletlerini sökeceğim´ diyen CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce vardı.

Erdoğan, anayasaya göre Başkomutan olduğunu hatırlatarak İnce´ye seslendi ve "Tayyip Erdoğan kim Başkomutan. Anayasaya göre ben Başkomutanım. Bay Muharrem sen nesin? Çırak bile değilsin" dedi.

Erdoğan´ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Seçimler demokrasinin adeta er meydanıdır. Ne kadar çok adayla yarışırsak o kadar memnun oluruz.

BAY MUHARREM´E BİR ŞEYLER OLDU

Bu ara Bay Muharrem´e bir şeyler oldu. İmam hatiplere kafayı takmış. ´İmam hatip mezunu değilim ama imam hatipte 3 sene öğretmenlik yaptım´ diyor. Bir garip adam. Ne zaman ne söyleyeceği belli değil. Sana olamazsın diyen mi var? Ama diyorum ya, sen daha çırak bile olamadın. 

Biz çıraklığımızı belediye başkanlığı döneminde yaptık. İstanbul´da çöp dağları var mıydı? Vardı. Kim vardı, CHP. CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP çöp dağıdır. Çöp dağı patladı Ümraniye´de kim vardı, CHP.

39 kardeşimiz öldü, bu kardeşiniz oraya stat yaptı. Muğla Stadı´nı inşallah millet bahçesine döndüreceğiz. Muğla´ya da süratle bir stadyum ayrıca yapacağız.

Biz seçim meydanında yaptıklarımızı yapacaklarımızı anlatıyoruz. 2023, 2053, 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. Ötekiler ne anlatıyor? Onlar sadece yıkmayı anlatıyorlar. Bunların kafalarında ve kalplerinde bu millete dair samimi bir proje yok. Daha yola çıkarken açıkladıkları proje Türkiye´yi eski günlerine geri döndürme projesidir.

TEK ADAM VARSA SENSİN KILIÇDAROĞLU

Tek parti dönemi CHP´sine güzelleme yaptıkları da oluyor. Tek adam tek adam diyor Bay Kemal, tek adam varsa sensin. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşını ´gel bakalım Muharrem´ diye çağırıyorsun.

GELDİKLERİNDE BUNLARI SORUN

284 bin yeni derslik yaptık, siz onları da yıkacak mısınız? AK Parti 584 bin öğretmeni işe başlattı, onları işten çıkaracak mısınız? Bay Kemal çıkmış, öğretmenleri atayacağız diyor, atadık, atıyoruz. Bunların gözleri var görmez, kulakları var duymaz. AK Parti 5 bine yakın ambulansı devreye soktu, onları da hurdaya çıkaracak mısınız? AK Parti 383 kilometre uzunluğa sahip 258 tünel açtı bunları taşla dolduracak mısınız Bay Kemal? AK Parti emeklilerin maaşlarını 2, 3, 4 katına çıkardı. Siz bunları eski haline mi döndüreceksiniz?

Muhalefet adayları karşınıza oy istemeye gelince bunları sorun.

BEN BAŞKOMUTANIM, SEN ÇIRAK BİLE DEĞİLSİN

Bay Kemal ÖSO´ya terörist diyor, yazıklar olsun sana. Mehmedimle birlikte savaşanlara nasıl terörist dersin? Afrin komutanına apoletlerini geldiğim gün sökeceğim dedi. Senin zaten geleceğin yok. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. Niye sen böyle diyorsun? Biz bir iftar sofrasına katıldık. 2. Ordu orada, komutanı Metin Paşa oranın protokol mensubu.

Tayyip Erdoğan kim Başkomutan. Anayasaya göre ben Başkomutanım. Bay Muharrem sen nesin? Çırak bile değilsin. Beyefendiyi bu rahatsız etmiş. Partinin toplantısına katılamaz diyor, doğru. Metin paşa, parti toplantısına katılmıyor. Fizik öğretmeni olmuş, okuman yazman yok. Bu toplantının ne toplantısı olduğundan haberi yok." 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER