Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN ´DÜNYA NEVRUZ GÜNÜ´ MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mart Dünya Nevruz Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN ´DÜNYA NEVRUZ GÜNÜ´ MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Asya´dan Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada coşkuyla kutlanan Nevruz´un yeni başlangıçların, umudun, kardeşliğin ve dayanışmanın bayramı olduğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mart Dünya Nevruz Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında, "Orta Asya´dan Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada coşkuyla kutlanan Nevruz, yeni başlangıçların, umudun, kardeşliğin ve dayanışmanın bayramıdır." ifadesini kullandı.

"Nevruz´un hayırlara vesile olmasını diliyorum"

"Güneşin koç burcuna girdiği yeni gün" olan Nevruz´un, temsil ettiği değerlere uygun biçimde kutlanmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Baharı muştulayan Nevruz´un, kardeşlik bağlarımızın ve dayanışmamızın daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bin yıllık kardeşliğimizin küresel çıkar kavgalarına kurban edilmek istendiği bu hassas süreçte milletimizin tüm fertlerinin Nevruz´u manasına uygun şekilde, barış içinde kutlayacaklarına inanıyorum. Bu düşüncelerle baharın, bolluğun ve bereketin bayramı Nevruz´un milletimizle birlikte dünyadaki tüm kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER