Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN AF VE İTTİFAK AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP´nin gündeme getirdiği af ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken yerel seçimlerde ise MHP ile ittifaka yeşil ışık yaktı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN AF VE İTTİFAK AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan dönüşünde uçakta gazetecilerle sohbet etti. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, af ve yerel seçimlerde ittifak ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin gündeme getirdiği af ile ilgili olarak "devlete işlenen suçlarda devlet affedici olabileceğini" ifade ederek "ancak kişilere karşı işlenen suçlarda devletin af yetkisinin olmadığını" belirtti.

"İTTİFAK NİYE OLMASIN"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, yerel seçimlerde MHP ile ittifaka yeşil ışık yaktı. Erdoğan, gazetecilere 24 Haziran Milletvekili seçimlerini hatırlatarak "Yerel seçimlerde de böyle bir adımı müşterek olarak atabiliriz. Bunun için arkadaşlarımızın, başta liderler olarak bizlerin oturup konuşmalarında fayda var. Taraflar olumlu bakarsa böyle bir adım niye olmasın, olabilir" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER