Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TEK ANDIMIZ İSTİKLAL MARŞI´MIZDIR

Danıştay 8. dairesi tarafından verilen "Andımız" kararının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuya ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TEK ANDIMIZ İSTİKLAL MARŞI´MIZDIR

Kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan Danıştay´ın "Andımız" kararının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP grup toplantısında kritik açıklamalar yaptı. Danıştay´ın kararına ilişkin "Artık geride kalmış bir tartışma" diyen Erdoğan, "Bizim tek andımız İstiklal Marşı´mızdır." dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın o açıklamaları:

Artık geride kalmış bir tartışma olan ant meselesini köpürterek de milletimizle aramıza nifak sokacaklarını zannediyorlar. 2015, bu iş çıktı. 2015´ten bugüne neredeydiniz? Ancak bunu yaparken kendilerini gerçekten gülünç hatta trajikomik durumlara düşürüyorlar. Mesela son günlerde kara önlükler giyip sokaklara dökülen koca koca adamlar gördüm, çok garip ve ilginç.Ant metnini okuyacağım derken saçmalayıp çocuklarının önünde rezil durumlara düşenlere şahit oldum.
Buradan bir kez daha tekrarlıyorum. Bizim Cumhuriyetçiliğimizin ölçüsü bu ülkeye ve millete yaptığımız hizmetlerdir. Bizim Atatürk´e olan saygımızın ölçüsü İstiklal Harbi´mizin başkomutanı ve tarihi süreklilik içinde taze bir nefes olarak gördüğümüz yeni devletimizin kurucu olmasıdır.
Bizim Türklüğümüzün ölçüsü tek parti devrinden kalma bir metin değil, milletimizin gönlündeki yerimizdir. Ta Moğolistan´da oradaki o bütün harabe haline gelmiş olan yerleri ayağa kaldıran biziz biz. Daha önce de söylediğimiz gibi bizim tek andımız İstiklal Marşı´mızdır.  


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER