Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tanzim satış noktalarını varlık kuyruğu olarak değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tanzim satış ile ilgili, "Tek hedef. Biz bu milletin dertlisiyiz ve milletimize en uygun kalite, en ucuz ürünü getirip dağıtacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tanzim satış noktalarını varlık kuyruğu olarak değerlendirdi

Tanzim satış merkezleri 

Tanzim satış merkezlerinde kuyruklar oluşmasına ilişkin soru üzerine Erdoğan, iki tür kuyruk olduğunu, birincisinin yokluk kuyruğu, ikincisinin de varlık kuyruğu olduğunu söyledi.

CHP iktidarlarında yokluk kuyruklarının yaşandığını ifade eden Erdoğan, benzin, yağ kuyruklarının bulunduğu, kuyruğa girildikten bir gün sonraya benzin alındığını, yine yağ kuyruklarının da aynı şekilde olduğunu anlattı.

Erdoğan, şimdi ise attıkları adımla varlık kuyruğu oluştuğunu vurgulayarak, vatandaşın ne ararsa şu çadırlarda olduğunu, ucuzluk bulunduğunu, vatandaşın da hükümetten memnuniyetini buralarda dile getirdiğini söyledi.

Vatandaşın dilinin çok önemli olduğunu belirten Erdoğan, "Ama vatandaşın gittiği yerlerle hiç alakası olmayanlar ise neyin sesidir diye bunu duymuyor. Biz sessiz yığınların sesiyiz. Kimsesizlerin kimsesiyiz. Bu anlayışla buna girdik, kararı bu şekilde kabinede aldık. Dedik ki arkadaşlar ´Bu işin artık tek çıkışı var, bu işi biz yapacağız ve nasıl yaptıklarını görsünler.´ Bu bütün ülkemize yayılacak. Seçim sonrası hiçbir şey olmayacak. Tam aksine, her şey yerli yerine oturdu, biz çekiliriz. Oturmadı, biz bunu ürün ve şehirlerimiz dahil yaygınlaştırarak devam ettiririz. Tek hedef. Biz bu milletin dertlisiyiz ve milletimize en uygun kalite, en ucuz ürünü getirip dağıtacağız." şeklinde konuştu.

Erdoğan, TESKOMB ve TESK ile bakanların bir araya geleceğini dile getirerek, bunu geçen gün yapılan toplantıda açıkladığını, bir araya gelmek suretiyle adım atılacağını, "Zincir marketlerdeki sıkıntılarınızı el ele verin çözümünüzü ortaya koyun, biz de devlet olarak sizin yanınızda olalım ve bu adımı atalım." dediğini anlattı.

Devlet bu işe girer iddiası içinde olmadıklarını ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ama devletin bu yolla bir müdahale hakkı var. Bunu yapar. Nedir o? Devlet halkının sıkıntıların yaşandığı dönemde yanında olduğunu göstermesi lazım. Hemen hükümete teşekkür ediyor (vatandaş). Niye? Yanında olduğu için. Şu anda yoldayız. Olay sadece 31 Mart seçimleriyle alakalı değildir. 31 Mart seçiminden sonra da bu yaptığımız müdahale olumlu bir şekilde devam ederse, ne ala biz çekiliriz. Ama devam etmezse o zaman bu önemli bu iki kuruluşla masaya otururuz, onlarla beraber planlamalarımız yaparız. Şu anda ön çalışmalarımız var. Yola ondan sonra o şekilde devam ederiz ve ürün çeşitlemesine de girmek suretiyle."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER