Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şeb-i Arus törenlerine katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeb-i Arus törenleri için geleceği Konya´da, yapımı tamamlanan ve toplam maliyeti 1 milyar 464 milyon lira olan 99 eserin de toplu açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şeb-i Arus törenlerine katılacak

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Konya´da Mevlana´nın 745. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şeb-i Arus Töreni´ne katılacak, yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılışını gerçekleştirecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın her yıl Şeb-i Arus Törenleri için Konya´ya geldiğini anımsattı.

Bu yıl da Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı Şeb-i Arus Töreni´nde Konya´da ağırlayacaklarını belirten Altay, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız yarın saat 13.00´da Mevlana Meydanı´nda toplu açılış törenini gerçekleştirecek. Akşam da Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi´nde Şeb-i Arus Töreni´ne katılacak. Mevlana Meydanı´ndaki toplu açılışa tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı´nda, aralarında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan 26 yatırımın da bulunduğu toplam 99 hizmetin açılışını gerçekleştirecek. Bakanlıkların, üniversitelerin ve belediyelerin yatırımlarından oluşan, açılışı yapılacak yerlerin toplam maliyeti 1 milyar 464 milyon lira."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER