Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN O ATAMAYI ONAYLADI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın imzası ile Resmi Gazete´nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre Hollanda Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Şaban Dişli atandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN O ATAMAYI ONAYLADI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzası ile Hollanda Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Şaban Dişli´nin atandığı bildirildi. Söz konusu atama Resmi Gazete´nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Şaban Dişli, 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminde aktif rol alan Tümgeneral Mehmet Dişli tutuklanınca "Empati yapın, ne diyebilirim? Ben Cumhurbaşkanımızın emrindeyim" açıklamasında bulunmuştu.

saban-disli-2.jpg?

ŞABAN DİŞLİ KİMDİR?

1958 yılında Sakarya´da doğan Şaban Dişli, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi ve İstatistik Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını New York Eyalet Üniversitesinde Matematiksel Ekonomi alanında tamamlayan Dişli, Harvard Üniversitesi Üst Düzey Yöneticilik Programına katıldı.

Hollanda´da banka genel müdürlüğü görevinde bulunan Dişli, Yurt Dışı Bankalar Birliği Kuruculuğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde yer aldı.
AKP´nin kurucuları arasında yer alan Şaban Dişli, 22, 23 ve 24. dönemde SakaryaMilletvekili görevinde bulundu.

 

Şaban Dişli, iyi düzeyde İngilizce, Fransızca ve Hollandaca biliyor. Dişli, evli ve 3 çocuk babası...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER