Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan neden Saadet Partisi´ni hedef alıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere tek başına giren Saadet Partisi´ni herhangi bir ittifak içerisindeymiş gibi gösteriyor. Peki ama neden?

Cumhurbaşkanı Erdoğan neden Saadet Partisi´ni hedef alıyor?

31 Mart Yerel Seçimleri için AKP ve MHP "Cumhur İttifakı" ile CHP ve İYİ Parti de "Millet İttifakı" ile ortaklık kurdu ve ortak belediye başkan adayları belirledi. Bazı şehirlerde aday göstermeyip ittifak ortağı partinin adayını destekleme kararı aldılar.

Seçime kendi adayları ile giren tek parti olan Saadet Partisi ise miting ve açılış törenlerindeki konuşmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın hedefinde... Saadet Partisi´nin 31 Mart Yerel Seçimlerine tek başına katılması kamuoyu tarafından bilinmesine ve herhangi bir ittifaka dahil olmamasına rağmen, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Saadet Partisi´ni diğer partilerle yan yana sayarak ittifak içerisinde gibi göstermesi dikkat çekiyor.

Özellikle son süreçte sık sık Saadet Partisi aleyhine ifadeler kullanan Erdoğan´ın ötekileştirici ve dışlayıcı üslubundan rahatsızlığını dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Erdoğan´ın söz konusu söyleminin yanlış olduğunu belirten açıklamalar yapmıştı.

 

Karamollaoğlu, özellikle ittifak iddialarını yalanlayarak, kendi adayları ile seçime katıldıklarını vurgulamıştı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan neden Saadet Partisi´ni hedef alıyor? Saadet lideri Karamollaoğlu, bu durumun sebebini FOX TV´de İsmail Küçükkaya´nın programında açıkladı.

?TÜRKİYE´NİN HER YERİNDE SEÇİME GİRİYORUZ?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolaloğlu, geçtiğimiz gün FOX TV´de İsmail Küçükkaya´nın sunduğu ?Çalar Saat´ programına katıldı.

Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, Saadet Partisi´ne yönelik ithamlara da cevap verdi.

?Bizi başkalarıyla iş yapmakla itham etmekten çekinmiyorlar. Allah kuru iftiradan saklasın? ifadelerini kullanan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Türkiye´nin tüm bölgelerinde seçimlere giren tek partinin Saadet Partisi olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu konuya dair şu ifadeleri kullandı:

"Biz Türkiye´nin her yerinde seçime giriyoruz. Bizden başka Türkiye´nin tüm bölgelerinde belediye başkanlığı seçimlerine giren hiçbir parti yok. Buna rağmen de bizi başkalarıyla iş yapmakla itham etmekten çekinmiyorlar. Allah kuru iftiradan saklasın."

Karamollaoğlu, katıldığı programda İsmail Küçükkaya´nın ?İlk defa sayın Cumhurbaşkanından Saadet kelimelerini duymaya başladım? sözlerine cevaben ise ?Neden? Biz ayağa kalkmaya başladık da onun için. Orucunu bozdu diyorum onun için. Saadet Partisi giderek söylemleri ile vatandaşın kalbine dokunmaya başladı? ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER