Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İNCE´NİN GÜLEN İDDİALARINA YANIT: GEREKLİ BELGELERİ GÖNDERDİK

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin Gülen iddialarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ´´Şahsımla ilgili yaptığı açıklama, tepeden tırnağa yalandır. İnce öncelikle açıklaması gerekiyor. Amerika´dan seni hangi yetkili aradı? Biz Adalet Bakan

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İNCE´NİN GÜLEN İDDİALARINA YANIT: GEREKLİ BELGELERİ GÖNDERDİK

Erdoğan ´´Ben ekonomi tahsili gördüm o günden bugüne hocalarımız bize özellikle ´ekonomi cesaret ister´ derlerdi. Daha sonra ben siyasi hayatımda ona şunu ilave ederdim; hayatta siyasette cesaret işidir. Bunu göze alamayan buna hiç girmesin. Belli bir bedeli ödemeyi göze alacaksın´´ şeklinde konuştu.

´´Biz 81 ili dolaştık. Muhalefetin böyle bir şeyi olmadı. Bağlum´daki ziyaretimizde gittik gayet güzel vatandaş bizi bağrına basıyor´´ dedi.

KABİNE VE PARLAMENTO DENGESİ

Kendisine Beyanneme ve bakanların durumu sorulan Erdoğan ´´Bu biraz da arkadaşlarımızn kendi tercihleri. Onlar farklı düşünceler içinde de olmuş olabilirler. Siz aday olmayın diye böyle bir şey söz konusu değil.´´ yanıtını verdi.

´´Parlamentodan kabineye alınacak olan arkadaşlar sebebiyle o sayı azalıyor.´´ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ´´Parlamentodan istifa ederek kabineye bakan alırsanız onu parlamentoda kaybediyorsunuz. Ağırlıklı olarak kabineyi dışarıdan oluşturacaksınız. Parlamentodaki sayı çok önemli. Güçlü hükümet diyorsak güçlü meclis ile oluşturacaksınız. Buradaki sayı bu bakımdan çok önemli.´´ ifadelerini kullandı.

´300´ÜN ÜZERİNDE BİR SAYI LAZIM´

Erdoğan ´´AK Parti´yi de Cumhur İttifakı´nı da güçlü kılmanız lazım. Artık cumhurbaşkanının kanun yapma yetkisi yok artık sadece karaname çıkarabilir. Kararname ile her şeyi çözemiyorsunuz. Güçlü parlamento aritmatiği içinde yasal düzenlemeyi çok daha seri yapalım. 300´ün üzerinde bir rakamı yakalamamız lazım.´´ dedi.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER