Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan 82 milyonu Türkiye ittifakına çağırdı

?Zillet? ve ?Terörist? söylemleri seçim öncesinde kaldı. Kutuplaştırma ve ayrıştırma siyaseti ise rafa kaldırıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün 82 milyonu Türkiye ittifakı olarak hareket etmeye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 82 milyonu Türkiye ittifakına çağırdı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmanın şart olduğunu kaydederek, ?Siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte Türkiye ittifakı olarak hareket etmeliyiz.?ifadesini kullandı. Erdoğan, geçtiğimiz gün de dönemin kızgın demiri soğutma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemi olduğunu söylemişti.

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye´nin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunduğuna işaret ederek, ?Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır. Dönem, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemidir. Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye´yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır.? ifadeleri yer aldı.

 

SİYASİ GÖRÜŞ AYRILIKLARIMIZI BİR TARAFA KOYARAK HAREKET ETMELİYİZ

Erdoğan şunları kaydetti:

?Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, inşallah ülkemizin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceğiz. Gücümüzü milletten alarak, daima ortak akla, ortak vicdana, milletimizi bir araya getiren ortak değerlere vurgu yapacak; kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden siyaset yelpazesindeki herkesle Türkiye ortak paydasında buluşmanın mücadelesini vereceğiz.?

82 MİLYON HEP BİRLİKTE

Erdoğan, 2023 Türkiye´sini inşa edecek olanın yine milletin bizatihi kendisi olduğunu vurgulayarak, ?Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte Türkiye ittifakı olarak hareket etmeliyiz.? ifadesini kullandı.

DÖNEM, KIZGIN DEMİRİ SOĞUTMA, MUSAFAHALAŞMA  DÖNEMİDİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün Memur-Sen Konfederasyonu Uluslararası ?İşin Geleceği Tehditler ve Fırsatlar? Konferansı ile Genel Merkez Hizmet Binası açılışında yaptığı konuşmada da ?Seçim tartışmalarını geride bırakarak ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır. Dönem, kızgın demiri soğutma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemidir.? şeklinde konuşmuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER