Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 4-5 KM KALDI, AFRİN´E GİRİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya´da AK Parti İl Kongresi öncesinde halka hitap etti. Erdoğan, "Öğlen saatlerinde rakamları aldım, 3 bin 300 terörist etkisiz hale getirildi. İşte şimdi 4-5 km kaldı, Afrin´e giriyoruz" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 4-5 KM KALDI, AFRİN´E GİRİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya´da konuştu. Erdoğan´ın konuşmasından satır başları şöyle:

"O teröristlere biz ne dedik, dedik ki rahat durun. Eğer rahat durmazsanız sizi deliklerinizde, inlerinizde boğarız dedik. Gabar´da, Cudi´de, Bestler Deresi´nde boğduk mu? İşte şimdi de Afrin. Öğlen saatlerinde rakamları aldım, 3 bin 300 terörist etkisiz hale getirildi. İşte şimdi 4-5 km kaldı, Afrin´e giriyoruz.

Biz işgalci değiliz. Ülkemize yan bakan o teröristlerin peşindeyiz. Askerimizle, polisimizle, jandarmamız ve güvelik korucularımızla, ÖSO ile kovalıyoruz. Emin adımlarla yürüyoruz ve bu emin beldeyi (Afrin) sahiplerine teslim ediyoruz."

"Biz, sömürünün olmadığı, bebek cesetlerinin sahile vurmadığı daha merhametli bir dünyanın mücadelesini veriyoruz.

OSMANLI TOKADINI ANLADILAR

Biz, Gazze´de, Doğu Guta´da top oynayan çocukların savaş uçakları tarafından vahşice katledilmediği bir bölgenin hayalini kuruyoruz. Dün beraber yürüdüklerimizden bazıları Osmanlı tokadının ne olduğunu hala anlamamış. Şu anda Osmanlı tokadını sadece Afrin´deki 3 bin 300 terörist değil, onların dışında da yiyenler oldu.

KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK

Bizim hiç kimsenin toprağında, egemenliğinde gözümüz yoktur. Ne komşularımıza ne diğer ülkelere hiçbir zaman husumetle yaklaşmadık, yaklaşmıyoruz. Hiçbir ülkeyle de ilişkilerimizi zedelemek istemiyoruz.

Nasıl ki Türkiye tüm imkansızlıklara rağmen bir asır önce bekasına yönelik senaryoları Çanakkale´de, Sakarya Meydan Savaşı´nda paçavraya çevirmişse bugün de aynısını yapacak güç ve kudrete sahiptir.

Her zaman komşularımızın, kardeşlerimizin kendinden emin olduğu, sırtını dayadığı, itimat ettiği bir ülke olduk. Kendimizle beraber bölgemizin de güvenliği için çalışmayı sürdüreceğiz.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER