Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhur İttifakında yeni kriz: MHP içişlerimize karışamaz

AKP Antalya İl Başkanı Ethem Taş, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev´in, AKP´li isimleri şikayet etmesi hakkında konuştu.

Cumhur İttifakında yeni kriz: MHP içişlerimize karışamaz

Cumhur İttifakında yeni bir kriz daha!.. AKP Antalya İl Başkanı Ethem Taş, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev´in, AKP´li isimleri şikayet etmesi hakkında, ?MHP iç işlerimize karışamaz." diyerek  "Kendisi ile ilçe başkanı olarak görüşürüm ama benim muhatabım il başkanıdır? ifadelerini kullandı.

Antalya Korkuteli´nin AKP İlçe Başkanı Mehmet Moğol ve yönetim kurulunun 11 Mart´taki istifaları sonrası da Cumhur İttifakı üyelerinin arasındaki kriz devam ediyor. 

AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, basın mensuplarının MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev´in, AKP´li isimleri şikayet etmesine yönelik soruları üzerine, ?MHP bizim içişlerimize karışamaz. Protokol bakımından, Medine Yapılmışev muhatabım değil. Benim muhatabım il başkanıdır? dedi.

İbrahim Ethem Taş,  ?Ben hiçbir zaman, MHP´nin teşkilat çalışmalarına müdahale etmedim. Bir aksaklık görür isem il başkanlarına bildiririm. Resmi olarak, Medine Hanımı değil, il başkanının dikkate alırım. 24 Haziran Seçimleri sürecinden bu yana Medine Hanım ile ya bir ya da iki kere görüşmüşümdür. Ancak içişlerine karışmam gibi bir şey asla söz konusu değildir.? diye konuştu. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER