Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CNN'de 'Erdoğan' analizi: Rus parası olmasaydı...

ABD merkezli CNN International'da, “Türkiye, NATO’nun genişlemesini engelliyor. Bu geri tepebilir ve Putin’e bir propaganda malzemesi çıkarabilir" başlığı ile bir analiz yayınlandı.

CNN

ABD merkezli CNN International'da, “ Türkiye, NATO’nun genişlemesini engelliyor. Bu geri tepebilir ve Putin’e bir propaganda malzemesi çıkarabilir" başlığı ile yayınlanan analizde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsveç ve Finlandiya kararına ilişkin NATO uzmanlarının değerlendirmelerine yer verildi.

Uzmanlar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine onay vermeyen Türkiye'nin, 11 Temmuz’da düzenlenecek zirve öncesinde 'geri adım atıp atmayacağını' değerlendirdi.

Washington'daki Orta Doğu Enstitüsü Türkiye Araştırmaları Kurucu Direktörü Gönül Tol, Erdoğan’ın seçim öncesi zayıf gözükmemek adına geri adım atmayacağı görüşünü savunarak ‘Putin’i de üzmek istemiyor. Rus parası olmasaydı Erdoğan maaşları artıramaz veya öğrencilere mali destek sağlayamazdı. Şimdi, depremlerin ardından yeniden inşa sözü veriyor. Dolayısıyla Rusya, Erdoğan için çekici bir ortak’ ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER