Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÇIRA YAYIN GRUBU YENİ DÖNEME ÜÇ ESERLE BAŞLADI!

Kitap basmanın ateş pahasına olduğu bir zamanda; ÇIRA YAYIN GURUBU, yeni sezonu üç KİTAPLA açtı. İkisi Çıra Yayınları´ndan diğeri Çıra Edebiyat´ta, her biri birbirinde kıymetli bu kitapları okuyucumuzla buluşturuyoruz.

ÇIRA YAYIN GRUBU YENİ DÖNEME ÜÇ ESERLE BAŞLADI!

Sosyoloji, psikoloji, çocuk edebiyatı, din-kültür ve edebiyat gibi birçok alanda kitap basan Çıra Yayın Grubu yeni döneme üç farklı kitabla giriş yaptı.

Doların da etkisiyle ülkemizde pahalıya mal olan kağıt toplarının zararından birçok yayın markası kitap basmayı durdurmuşken, ilim dünyasına hizmet etmeyi sürdüren Çıra Yayınları Grubu siz okuyucularını bekliyor.

 

1- DİN İNSANDAN NE İSTER


Yazarımız Ahmet ŞAT, 25 yıl cezaevi ortamında, büyük bir titizlikle, bir kilimi dokur gibi sabırla bu kıymetli eseri yazmıştır. Okuyucu kitapla yüzyüze geldiğinde ve kitabın sahifelerine daldığında bizim ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaktır.

Ahmet ŞAT kardeşimiz bir an önce esaretten kurtulup ve özgürlüğüne kavuştuğunda daha nice eserler ortaya çıkaracaktır, Allah´ın izniyle...



2- MOLLA "Bir İl Müftüsünün Hatıraları"

Mehmet Cemal Sebük hocamız; mücadeleci, aynı zamanda hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir hocamız. Özellikle Diyanet´te vazife yapan hocalarımız için büyük bir tecrübe, yine hocamızın ifadesiyle "ilk kez bir İl Müftüsünün hatıratı yayınlanıyor." O acıdan kendi alanında bir ilk.



3- DİKİŞ YERİ
"modern şiir okumaları"
Şair ve yazar olan Mehmet Özger aynı zamanda öğretim görevlisidir. Yazarımız kitabında; Türk şiirine emek vermiş şairleri ve şiirleri konu ediniyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER