Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CİHANGİR İSLAM´A TROL SALDIRISI

CİHANGİR İSLAM, TBMM´de yaptığı konuşmada, iktidar milletvekillerinin vicdanlarına seslenerek, icraatlarından dolayı vatandaşlardan beddua aldıklarını vurguladı.

CİHANGİR İSLAM´A TROL SALDIRISI

 

Cihangir İslam, TBMM´de konuştu, yandaş medya ve troller karalama kampanyası başlattı!

mask
 
 

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. N. Cihangir İslam, TBMM´nin 31 Ekim 2018 günkü 12´nci birleşiminde yaptığı konuşmada, iktidar milletvekillerinin vicdanlarına seslenerek, icraatlarından dolayı vatandaşlardan beddua aldıklarını vurguladı.

Ancak İslam´ın konuşması üzerine yandaş medya ve troller karalama kampanyası başlatırken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da İslam hakkında soruşturma başlattı. Savcılık, soruşturmanın İslam´ın Twitter´daki paylaşımlarından dolayı yapıldığını açıklarken, paylaşımların ise İslam´ın TBMM´deki konuşması olması dikkat çekti!

Saadet Partili vekil Meclis´te konuştu, yandaş medya ve troller saldırıya geçti!  Saadet Partisi Milletvekili Prof. Dr. N. Cihangir İslam´ın TBMM´deki konuşması üzerine yandaş medyada İslam´a karşı karalama kampanyası başlatılırken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma açtı! İslam, TBMM´nin 31 Ekim 2018 günkü 12´nci birleşiminde yaptığı konuşmada, iktidarın vicdanına seslenmiş,  yaptıkları icraatlardan dolayı vatandaşlardan beddua aldıklarını dile getirmişti.  Durumu hazmedemeyen AKP´li vekiller İslam´ın konuşmasını masalara vurarak ve sözlü sataşmalarla engellemeye çalışırken, yandaş medya ise İslam´ın konuşmasını sanki iktidarı değil de milleti eleştiriyormuş şeklinde lanse etme çabası içerisine girdi. İktidar yanlısı medyada İslam´ın Meclis´teki konuşması da kasten çarpıtılarak sunuldu.

TBMM´DEKİ KONUŞMASINI PAYLAŞTI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI!

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam´ın, TBMM´nin 31 Ekim 2018 günkü 12´nci birleşiminde yaptığı konuşma üzerine troller ve yandaş medya karalama kampanyası başlatırken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı.  Ankara Başsavcılığı, İslam hakkında ?Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kurum ve organlarını aşağılama´, ?suçu ve suçluyu övme´ suçlarından soruşturma başlattı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İslam hakkında, Twitter´daki paylaşımları nedeniyle Türk Ceza Kanunu´nun (TCK) 301. Maddesi´ndeki, ?Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti, devletin kurum ve organlarını aşağılama? ile 215. Maddesi´ndeki ?suçu ve suçluyu övme? suçlarından resen soruşturma açıldığını belirtirken, ancak İslam´ın Twitter´dan yaptığı paylaşım ise TBMM kürsüsünde yaptığı konuşma olması dikkat çekti.

İŞTE İSLAM´IN 15 TEMMUZ PAYLAŞIMLARI

Öte yandan Cihangir İslam´ın 15 Temmuz gecesinde sosyal medya hesabından sokağa çıktığını duyurduğu ve halkı da sokağa çıkmaya davet ettiği paylaşımları da darbecilere karşı milletle birlikte direnişe katıldığı görülüyor. 15 Temmuz gecesinde İslam´ın paylaştığı mesajlar şöyle:

-?Hiç Ak Partili olmadım ama demokrasi ve hukuk düzeni adına sokağa çıkıyorum. Her vatandaşı sokağa çıkıp karşı koymaya davet ediyorum.?

-?Demokrasinin, meşru hükümetin yanındayız. Sandığa sandık, sokağa sokak, tokada tokat. Hukuk düzeninin, meşruiyetin ve demokrasinin yanındayız!?

CİHANGİR İSLAM NE DEMİŞTİ?

İslam,  TBMM´de yaptığı konuşmada, AKP´nin 15 Temmuz sonrasında Yenikapı´da HDP´den, referandum sürecinde CHP´den kurtulduğunu, bugün ihtiyaç olduğundan dolayı MHP ile yan yana durduğunu belirterek, ?Siz kadir kıymet bilmez, siyaseten nankörsünüz. 15 Temmuz bahane, bütün muhaliflerinizi, hakkı söyleyenleri, zulmünüzü yüzünüze söyleyenleri tasfiye ediyorsunuz. Zulmediyorsunuz ve zalimsiniz? Beddua alıyorsunuz?? ifadelerini kullanmıştı.

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER