Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cihangir İslam: Sayın EYT´liler biz sizin arkanızda olacağız

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, iktidar oylarıyla reddedilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili konuştu.

Cihangir İslam: Sayın EYT´liler biz sizin arkanızda olacağız

TBMM´de görüşülen ve iktidar oylarıyla reddedilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili konuşan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, iktidarın; ?Tarihin en büyük borç faizi, sarayın artan masrafları ve futbol kulüplerinin kurtarılmasından? dolayı EYT´lilerin beklentilerine olumlu cevap veremeyeceğini söyledi. 

Meclis´te Emeklilikte Yaşa Takılanların sorununun çözümü için Meclis´te yapılan görüşmeler, ilginç konuşmalara sahne oldu. EYT´lilerle ilgili Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer´in TBMM´ye sunduğu kanun teklifi görüşmelerinde, milyonların merakla beklediği konu ile ilgili olarak iktidar adına Denizli Milletvekili Cahit Özkan´ın, bu teklifin hiçbir yabancı dile çevrilemeyeceğine ve anlamsız olduğu yönündeki savunmasına karşılık, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazır Cihangir İslam, iktidarın bu konudaki direncini faiz ödeme mecburiyetine dayandırdı.

 

FUTBOL KULÜPLERİNİ KURTAR, EYT´Yİ BOŞ VER!

Kanunun görüşmelerinde söz alan Cihangir İslam, Saadet Partisi olarak teklifi desteklediklerini belirterek, ?Ancak ben EYT´lilere şunu söyleyeyim: Bu iktidar tarihin en büyük borç faizini ödeyecek, sarayın masrafları çok arttı ve futbol kulüpleri -demin sayın sözcülerin ifade ettiği gibi- kurtarılma aşamasında. İşte bu yüzden sizin önerilerinize bunlar olumlu cevap veremiyor.? diye konuştu. 

?Sayın EYT´liler, biz sizin arkanızda olacağız; hakkın, hukukun ve adaletin arkasında olacağız.? diyen Cihangir İslam, iktidar grubundan da bu işe sıcak bakan insanlar olduğunu söyledi. 

Cihangir İslam, iktidarın on yedi sene bu ülkeyi Mars´tan gelip birileri yönetmiş gibi gökdelenlerden, sahil yağmasından ve borularını döşemek için bayiliğini yaptığı kapitalizmden şikâyet ettiğini söyledi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER