Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP´YE MESAJ GÖNDERDİ: HDP MUTLAKA BARAJI AŞMALI

Terör örgütü PKK´nın elebaşlarından Murat Karayılan, 24 Haziran seçimlerinde HDP´nin barajı aşması için muhalefet partilerine oy çağrısında bulundu.

CHP´YE MESAJ GÖNDERDİ: HDP MUTLAKA BARAJI AŞMALI

Türkiye´nin barış ve huzur dolu bir geleceğe ilerlemesine engel olmak isteyen terör örgütü PKK, seçimler öncesinde siyasi kanadı HDP´ye destek için muhalefet partilerine çağrılarda bulunmaya başladı.

HDP BARAJI GEÇEMEZSE...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin terörle mücadeledeki kararlılığından çekinen terör örgütü, HDP´nin seçimlerde barajı geçememesi durumunda oldukça zor duruma düşecek.

Gizli yandaşlarını sahaya süren örgütün elebaşlarından Murat Karayılan, HDP´nin barajı aşmasını "hayati" derecede önemli olarak gördüklerini söyledi.

KANDİL´DEN KILIÇDAROĞLU´NA, KARAMOLLAOĞLU´NA ÇAĞRI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu´na çağrıda bulunan teröristbaşı Karayılan; OHAL´de seçimlerin yapılmasının doğru olmadığını, HDP´nin barajı aşması için herkesin fazlasıyla çalışması gerektiğini söyledi.

TÜRKİYE´YE TAKOZ OLACAKLAR

Türkiye´nin karanlık günlere dönmesini isteyen terör örgütü PKK´nın siyasi kanadı HDP, 7 Haziran sürecinde CHP ile iş birliği yapmıştı.

CHP-HDP KUTLAMASI

AK Parti´nin hükümeti kuramaması nedeniyle Türkiye kötü bir döneme girmişti. Terörle mücadelenin arttığı dönemde; Güneydoğu´da şehitler verilirken CHP´li vekiller ile HDP´li vekiller "Birlikte iyi salladık" diyerek eğleniyordu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER