Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP´NİN BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLUYOR! CHP´NİN İSTANBUL VE ANKARA ADAYLARI...

CHP´nin 2019 yerel seçimlerinde İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlıkları için adayları konuşulmaya başladı. CHP´de İstanbul için son 2 kurultayda Kılıçdaroğlu´na rakip olarak çıkan Muharrem İnce´nin adı geçerken, Ankara´da ise milletvekili Lev

CHP´NİN BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLUYOR! CHP´NİN İSTANBUL VE ANKARA ADAYLARI...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)´de olağanüstü kurultaylar tamamlanırken 2019 yerel seçimleri için aday çalışmaları da başladı. Yerel seçimler için kolları sıvayan CHP, ?yerel yönetimlerin anayasası´´ niteliğinde bir bildiri açıklayacak.

İSTANBUL MUHARREM İNCE, ANKARA LEVENT GÖK

?Yerel yönetimler anayasası? bildirisinin açıklanmasından ardından adayların da belli olacağını belirtildi. CHP, genel merkez binasında yerel yönetimler konusunda bir komisyon kurarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi için bazı adayların adı konuşulmaya başladı..

İstanbul için son 2 kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´na rakip olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce´nin adı geçerken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Ankara Milletvekili Levent Gök´ün adı ön plana çıkıyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER