Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP´den döviz çıkışı: "Meclis derhal toplantıya çağrılmalıdır"

Dövizdeki hareketliliğe ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Öztrak, "Atatürk Kurtuluş Savaşı´nın en zor döneminde bile Meclis´ten hükümeti yönetmiştir. Meclis derhal toplantıya çağrılmalıdır" ifadelerini kullandı. Kaynak Yeniçağ: CHP´den döviz çık

CHP´den döviz çıkışı:

13.08. 2018 Pazartesi

Partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Öztrak, "Bugüne kadar TL´deki değer kaybına baktığımızda bunun yansıması Türk şirketlerine yansımıştır. Şimdi borçları ödeme zamanı gelmiştir. 240 milyar dolara ihtiyacımız vardır. Bunun faturası fakir fukaraya çıkacaktır. Vatandaşımız çok endişeli ve mutsuzdur. Ülke çok ciddi siyasi ve ekonomik bir krizin eşiğine gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Öztrak, "Sayın genel başkınımızın açıkladığı 13 maddelik önlem paketi bir an önce devreye sokulmalıdır. MYK´da konuyla ilgili önlemlerin konuşulacağı bir masa kurduk. Alınacak tedbirleri gerekli yerlere önereceğiz. Atatürk Kurtuluş Savaşı´nın en zor döneminde bile Meclis´ten hükümeti yönetmiştir. Meclis derhal toplantıya çağrılmalıdır" şeklinde konuştu.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER