Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP´DE OLAĞANÜSTÜ KURULTAY KRİZİ: MUHALİFLER HAREKETE GEÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisinde olağanüstü kurultay sesleri yükseliyor. Milletvekili Yaşar Tüzün´ün konuşmasında kurultay çağrısı yinelendi.

CHP´DE OLAĞANÜSTÜ KURULTAY KRİZİ: MUHALİFLER HAREKETE GEÇTİ

CHP´de kurultay krizi büyüyor. CHP Merkez Yönetim Kurulunun bugün saat 11:00´de Parti Genel Merkezinde Kılıçdaroğlu liderliğinde gerçekleştirdiği toplantı, kurultay seslerini henüz bastırabilmiş değil.

Genel başkan değişikliği isteyen ve TBMM dışı kalan Muharrem İnce´yi destekleyen partililer, olağanüstü kurultay için imza toplamaya hız verdi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Türkiye genelinde delegelerin kendi insiyatifiyle kurultay için gerekli girişimlerde bulunduğunu iddia etti. Tüzün, bir önceki dönem CHP Milletvekili olan Gaye Usluer ve diğer partililerle ortak bir basın toplantısı düzenleyerek olağanüstü kurultay çağrılarını yineledi. 

Tüzün tarafından yapılan açıklamada ´´Cumhuriyet Halk Partisi olağanüstü seçimli kurultayının yapılması talebimizi sizlerin aracılığıyla bütün Türkiye´ye, partimizin yetkili organlarına ve kurultay delegelerimize duyurmak istiyorum. Kurultay delegeleri olarak buradalar. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi organlarında yer alan isimler olarak sembolik olarak buradayız. Bugün basın toplantımızı 11´de yapacağız demiştik ama 08.30´dan itibaren Türkiye´nin birçok yerinde kurultay delegelerimiz notere koşarak gidip, noter huzurunda imzalarını vermeye başlamışlardır.´´ şeklinde konuştu. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER