Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP´DE GERGİN GÜN! MUHARREM İNCE´NİN O SÖZLERİNE ÇOK SERT CEVAP

CHP´de Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Muharrem İnce´nin "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor" mesajına "sıradan ve kaba bir adam" sözleriyle karşılık verdi. Özkan´ın bu sözlerinin ardından İnce ise bir açıklama daha yaparak "Kimse üz

CHP´DE GERGİN GÜN! MUHARREM İNCE´NİN O SÖZLERİNE ÇOK SERT CEVAP

CHP´de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´na karşı kurultay kararı aldırmaya çalışan muhalif kesimle yönetim arasındaki gerginlik giderek artıyor.

İmza tartışmasında son olarak Muharrem İnce bir tweet atarak Kemal Kılıçdaroğlu´na çok sert sözlerle yüklenerek şunları söylemişti: "Partimdeki gelişmeleri ibretle ve üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Herşeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında."

TUNCAY ÖZAN´DAN YANIT GELDİ

İnce´nin bu sözlerine karşılık Kılıçdaroğlu cephesinden ilk yanıt Tuncay Özkan´dan geldi. Özkan sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı: ?

Sıradan ve kaba bir adamın kahraman gibi gösterilmesini sağlayacak koşulları ve durumu yaratan mücadeleler tarihte ortaya çıkabilirler.´ Ama bunların tarihi esir almalarına asla izin verilmez. CHP kendi diyalektiğinden koparılamaz. Tek adamlar değil CHP önemli."

CHPde gergin gün Muharrem İnce´nin o sözlerine çok sert cevap...
 



?O ARKADAŞLARIMIN DA GENEL BAŞKANI OLACAĞIM´

Muharrem İnce gelen tepkiler üzerine bir yanıt daha vererek ?16 yıl Milletvekilliği, 4 yıl Grup Başkanvekilliği yaptım. Parti içi yarışlarda Milletvekillerinin hangi koşullarda açıklama yaptığını çok iyi bilirim. Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da Genel Başkanı olacağım? ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER