Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP: Cihangir İslam ve Mehmet Bekaroğlu gibi isimlerden devlet yönetiminde faydalanacağız

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olarak, yeni dönemde kendilerinin bilgi ve deneyimlerinden, devlet yönetiminin farklı kademelerinde faydalanacaktır."

CHP: Cihangir İslam ve Mehmet Bekaroğlu gibi isimlerden devlet yönetiminde faydalanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi, ( CHP) 27. dönem milletvekillerinden Mehmet Bekaroğlu, Levent Gök, Akif Hamzaçebi ve Cihangir İslam'ın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin 28. Dönem Milletvekili Adayı olarak gösterilmediğini bildirdi.

CHP’den yapılan açıklamada bu karar, Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin ortak liste mutabakatının doğal sonuçlarından biri olarak belirtilirken söz konusu isimlerin bilgi ve deneyimlerinden seçim sonrası dönemde devlet yönetiminin farklı kademelerinde faydalanılacağı kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin ortak liste mutabakatının doğal sonuçlarından biri olarak, Mehmet Bekaroğlu, Levent Gök, Akif Hamzaçebi ve Cihangir İslam’ın da aralarında bulunduğu 27. Dönem milletvekillerimizden bazıları, yeni dönem için aday gösterilememiştir.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olarak, yeni dönemde kendilerinin bilgi ve deneyimlerinden, devlet yönetiminin farklı kademelerinde faydalanacaktır."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER