Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP Ankara İl Başkanlığı'nın aday tanıtım toplantısına Sadullah Ergin katılmadı

CHP Ankara İl Başkanlığının aday tanıtım toplantısına 1. Bölge adaylığı tartışma yaratan eski AKP’li Adalet Bakanı Sadullah Ergin katılmadı

CHP Ankara İl Başkanlığı

Milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantıya ittifak partileri il ve ilçe başkanları, belediye başkanları ve milletvekili adayları katıldı. Salonda her ittifak partisinden seçmenler yer aldı.

Toplantıda 6 Şubat depremleri, ekonomik kriz ve işsizlik gibi toplumsal meseleler öne çıktı.

Ankara 1. Bölge ilk sırada Eczacı Gamze Taşçıer, 2. Bölge ilk sırada doktor Murat Emir, 3. Bölge ilk sırada ise doktor Tekin Bingöl yer alıyor.

1.Bölgede Taşçıer’i Mühendis Deniz Demir, Sosyolog Okan Konuralp ve eski AKP’li Adalet Bakanı Sadullah Ergin takip ediyor.

Sadullah Ergin katılmadı, video mesajı yer almadı

Ankara 1. Bölge adaylığı tartışma yaratan eski AKP’li Adalet Bakanı Sadullah Ergin toplantıya katılmadı.

Toplantıda her bir milletvekili adayının kendisini tanıttığı videolar gösterildi. İlk sıralardaki adaylar salondan alkış aldı.

Ankara 1. Bölge 4. Sıra adayı Sadullah Ergin’in ise kendisinin konuştuğu bir video mesajı değil, Ergin’in kariyerini özetleyen bir sunum izlendi, salondan hiç alkış alamadı.

DEVA konuşmasında salonu terk edenler oldu

Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Yunus Keleş’in sahneye çıkmasıyla beraber, izleyicilerin önemli bir kısmı salonu terk etti.

Bazı vatandaşlar, salonun terk edilmesine tepki gösterdi.

Vatandaşların bazılarının “uzayan” ve milletvekili tanıtımı en sona bırakılan programa tepki olarak salondan çıktığı görülürken, BBC Türkçe’ye konuşan bazıları ise DEVA Partisi’nden aday gösterilen Ergin’i protesto ettiğini söyledi.

 

Kaynak: T24



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER