Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP Grup Başkanvekili Altay: CHP´nin adayı hiç şüphesiz bir CHP´li olacaktır

CHP Grup Başkanvekili Altay, "Cumhurbaşkanı seçimine ittifak ile girmek, birinci tur bakımından gündemimizde yoktur. CHP´nin adayı hiç şüphesiz bir CHP´li olacaktır." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Altay: CHP´nin adayı hiç şüphesiz bir CHP´li olacaktır

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM´de düzenlediği basın toplantısında, "2019 Kasım gibi görünen bana göre bu yıl gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri noktasında, CHP´nin cumhurbaşkanı seçimi noktasında ittifak ile seçime girmek, birinci tur bakımından gündeminde yoktur. CHP´nin cumhurbaşkanı adayı yetkili orgalarında görüşülüp karara bağlanacaktır. Ancak CHP´nin adayı hiç şüphesiz bir CHP´li olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu´nun kayığına binmiş olmazlar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, "Bay Kemal´in kayığı" ifadesini hatırlatan Altay, şu görüşlere yer verdi:

"Bay Kemal´in kayığına birlikte yola çıktığı arkadaşlarının bindiğini itham ediyor. Keşke binseler. Onlar o kayığa binerse Kılıçdaroğlu´nun kayığına binmiş olmaz, demokrasi, adalet ve hukukunun kayığına binmiş olurlar."

"İran´ın huzur ve istikrarı önemli"

CHP Grup Başkanvekili Altay, İran´da önemli gelişmeler yaşandığına işaret ederek, demokrasiden korkmamak, özgürlüklerden rahatsız olmamak, medyayı susturmamak gerektiğini belirtti.

Altay, Türkiye´nin komşularında kan, gözyaşı, olay, acı istemediğine dikkati çekerek, "İran´da eksikler var, demokrasinin son derece daraldığı kanalda insanlar çıkış arıyor. Bu çıkış aranırken şiddetten uzak durmak lazım. Kan, gözyaşı olmadan da insanların demokrasiyi elde edebileceğine, adaletin tesis edilebileceğine inananlardanım. İran´ın huzur ve istikrarı bizim açımızdan da son derece önemlidir." ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER