Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

CHP´nin TBMM Grubu 24 Haziran´daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayı belirledi. Dün İlhan Kesici´nin açıklamasının ardından bir sürpriz yaşanmadı ve Muharrem İnce CHP´nin adayı oldu.

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

24 Haziran´da yapılacak erken seçimde, CHP´nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu günlerdir yanıt bekliyordu.

CHP´nin TBMM Grubu Cumhurbaşkanı adayını belirledi. Muharrem İnce, partinin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterildi.

Muharrem İnce, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu´ndaki aday tanıtım toplantısında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir konuşma yapacak.

CHP´nin cumhurbaşkanı adayının da katılımı ile burada basın açıklaması yapılarak, kampanya süreci resmen başlamış olacak. 

İNCE´DEN İLK AÇIKLAMA

Ankara´daki adayın açıklanacağı tören öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Muharrem İnce, "Dün hepinize söyledim ´zamanı gelince´ dedim mesajı almadınız. ´Gel-İnce´ dedim siz anlamadınız" ifadelerini kullandı.


İLHAN KESİCİ AÇIKLAMIŞTI


Adaylar arasında ismi geçen CHP Milletvekili İlhan Kesici, dün yaptığı açıklamada, "Bana bir mesaj yok ama benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce´yi telefonla aradım, tebrik ettim. ´Allah mahcup etmesin´ dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti" yanıtını verdi" demişti.

Dün düzenlenen grup toplantısı öncesi milletvekillerinin tebrik ettiği Muharrem İnce de, "Yarın (bugün) saat 10.00´da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak" şeklinde konuşmuştu.

Öte yandan, CHP´nin içinde bulunduğu 4 partinin ittifak protokol töreni ise hafta sonunda gerçekleşecek.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER