Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP belediyeciliğini en iyi anlatan fotoğraf!

Şişli Belediyesi´nde maaşlarını alamayan işçilerin çöpleri toplamama kararı alması üzerine sokaklar çöplüğe döndü. Vatandaşları isyan ettiren konuyla ilgili yetkililer sessizliğini korurken, sosyal medyada paylaşım rekoru kıran bu kare, adeta CHP´nin bele

CHP belediyeciliğini en iyi anlatan fotoğraf!

CHP´li Şişli Belediyesi´nin yaklaşık 19 aydır maaşlarını vermediği öne sürülen işçiler greve gitti. Temizlik çalışanlarının çöp toplamama kararı alması üzerine sokaklar adeta çöplüğe döndü. İlçenin cadde ve sokaklarında çöp yığınları birikirken bu durumda mağdur vatandaş oldu.

Yetkililer ise konuyla ilgili sessizliğini korurken, sosyal medyada paylaşılan bu kare adeta CHP´nin belediyecilik anlayışını gözler önüne serdi.

CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin´in çöp yığınları içinde kalan afiş fotoğrafı, sosyal medyada paylaşım rekoru kırarken, "CHP yine 90´lı yıllardaki gibi, şehirde çöp dağları oluşturdu" yorumları yapıldı.

"Ortalığı fareler basacak"

Şişli sakinleri bu durumun bir an önce çözüme kavuşması yönünde şikayetlerde bulunurken, 
Nişantaşı´nda yaşayan bir kadın ise çöp yığınlarına isyan ederek, "Rezil bir durumdayız. Ortalığı fareler basacak. Bu nasıl bir belediyecilik anlayışı, anlayamadım" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER