Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CEZAEVİ MÜDÜRÜNE SUİKAST

Kocaeli´de daha çok çete suçlularının kaldığı Kandıra F Tipi Cezaevi´nin Müdürü İsmet Aktürk bu sabah saatlerinde otomobilinde, yanından geçen bir başka araçtan kurşun yağmuruna tutuldu. Ağır yaralanan Aktürk hastanede hayatını kaybetti.

CEZAEVİ MÜDÜRÜNE SUİKAST

Olay, İzmit´in Yeşilova Semti´nde trafik ışıklarında meydana geldi. Daha çok çete suçlularının kaldığı F Tipi cezaevi´nin Müdürü İsmet Aktürk´ün içinde bulunduğu 06 BP 4679 plakalı aracın yanına yaklaşan 34 KGZ 76 plakalı otomobilden peş peşe ateş açıldı. Kurşunlardan 3´ü İsmet Aktürk´ün vücuduna isabet etti.

Ağır yaralanan İsmet Aktürk´ü, aracın şoförü hemen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne götürdü. Burada ameliyata alınan İsmet Aktürk doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

1 YIL ÖNCE GELDİ

İsmet Aktürk, çeşitli illerde uzun yıllar cezaevi müdürü olarak çalıştı. Aktürk, yaklaşık 1 yıl önce Osmaniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü iken Kocaeli´ye tayini çıktı. İsmet Aktürk, Osmaniye´den önce de Konya ilinde Konya E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu´nda müdür olarak görev yapıyordu. İsmet Aktürk, 1 yıldır Kandıra 1 Nolu F Tipi Cezaevi Müdürü olarak görev yapıyordu.



Anahtar Kelimeler:

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER