Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cevheri Saadet Partisinden Seçime Girecek

Çatı Adayı olarak gösterilen Sebahattin Cevheri´nin Saadet Partisinden seçimlere gireceği öğrenildi.

Cevheri Saadet Partisinden Seçime Girecek

Şanlıurfa´da 31 Mart yerel seçim heyecanı devam ediyor. Her saat başının gündemin değiştiği Şanlıurfa´da AK Parti ve muhalefet partililer büyük bir mücadelenin içine girmiş durumdalar. Son olarak geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili ve CHP İl yönetiminin ortak yaptığı açıklamada Çatı Adayı olarak Sebahattin Cevheri´yi belirleyip destekleyeceklerini söyledi.

Peki, tüm bu gelişmelerle birlikte Cevheri´nin hala hangi parti çatısı altında seçime gireceği gündemden düşmüyor. Urfanatik.com olarak ulaştığımız son bilgilere göre Cevheri´nin Saadet Partisi çatısı altında seçimlere gireceği ve geride kalan muhalefet partilerin ise aday çıkarmayıp dışardan destek vereceği öğrenildi. CHP, İyi Parti ve HDP aday göstermeyip Cevheri´ye dışardan destek vereceği öğrenildi. Konu ile ilgili önümüzdeki hafta Cevheri´nin basın açıklaması düzenleyeceği ve adaylıkla ilgili net bir açıklaması yapacağı da öğrenildi.

Öte yandan seçimlere girmeme kararı alan HÜDA-PAR´ın da Cevheri ´ye destek vereceği bilgisine ulaşıldı. Yani bu kapsamda Şanlıurfa´da Saadet Partisi, HDP, CHP ve İyi Parti´nin adayı Sebahattin Cevheri olacak. Konuyla ilgili net bilginin önümüzdeki hafta belirlenmesi planlanıyor.

 

 

URFANATİK



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER