Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cemalettin Latiç AKDAV´da Aliya´yı anlatacak

22 Aralık Cumartesi güne saat 11:00´da başlayacak olan program AKDAV´ın Fatih´teki ana merkezinde yapılacaktır. Cemalettin Latiç´in konuk olacağı hasbihale isteyen herkes katılabilir.

Cemalettin Latiç AKDAV´da Aliya´yı anlatacak

AKDAV  gayesi gereği İslami çaba içerisinde olmakta ve programlarını belli aralıklarla devam ettirerek başta üniversiteli gençler olmak üzere birçok insana seslerini duyurmaktadır. AKDAV´ı tanımak isteyen okuyucularımız vakıf hakkında kısaca bilgilenmeleri için vakfın tarihçesini yayınlıyoruz.

Tarihçesi

Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı; 1996 yılında İstanbul/Fatih sınırları içerisinde mütevazı bir ortamda İslami ve insani değerlerine yaslanarak kendini anlamlandırıp konumlandıran, ?toplumun ihyasına ve ıslahına dönük eğitim ve davet çalışmaları yapan, toplumsal dayanışmayı benimseyen, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, temiz bir toplum temiz bir çevrenin ürünüdür´ ön kabulünden hareketle çevreyi korumayı temel ilkesi olarak belirleyen bir gurup hizmet gönüllüsü dost tarafından kurulmuştur. Vakıf Senedi hazırlanırken o güne kadar Anadolu´nun farklı bölgelerinde geçmişten bugüne insanımıza yönelik yapılan değer merkezli çocuk, gençlik, yetişkin kadın-erkek ve aile eğitimi, insani yardım, kültürel faaliyetler ile dayanışma ve yardımlaşma tecrübelerden istifade edilmiştir. Temel yaklaşım ?Neslin Islahı ve Arzın İmarı? olmuştur.

Vakfın Gayesi

Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı´nın gayesi; insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, ilmi ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olarak yetişmesini sağlamak ve milletimizin gelişmesine, kalkınmasına katkıda bulunmak. Bunun için yetkili makamların izni ile kültürel, sosyal, sportif ve sağlık yönünden gelişmiş bir nesil yetişmesine yardımcı olmak? Okul öncesi ilk, orta ve yüksek öğrenim tesisleri kurmak? Enstitü, özel yurt, sportif eğitim merkezleri ve kurslar açmak? Yurt içi ve yurt dışı eğitim bursları vermek ve bunlardan istifade etmek, yurt dışında yüksek öğretim üstü yüksek kariyer sahibi insanlar yetiştirmek?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER