Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Cemal Kaşıkçı´yı 10 dakika içinde öldürdüler"

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Aktay, "Rahmetli Kaşıkçı´yı konsolosluğa girdiği ilk 10 dakika içinde öldürdüler" dedi.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin,"Rahmetli Kaşıkçı´yı konsolosluğa girdiği ilk 10 dakika içinde öldürdüler. Çünkü o cani ekip sadece onu taammüden öldürmek için gelmişti. Onu gelip konuşturmak, bir yere getirmek için değil." dedi.

AA´na konuşan Aktay, Ak Parti Siirt İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kaşıkçı´nın evlilik işlemleri için 2 Ekim 2018´de girdiği Suudi Arabistan´ın İstanbul Başkonsolosluğundan bir daha çıkamadığını hatırlatan Aktay, şunları kaydetti:

"Rahmetli Kaşıkçı´yı konsolosluğa girdiği ilk 10 dakika içinde öldürdüler. Çünkü o cani ekip sadece onu taammüden öldürmek için gelmişti. Onu gelip konuşturmak, bir yere getirmek için değil. Onu orada taammüden katletmek için gelmişlerdi, öldürdükten sonra cesedini ne yapacakları ve cinayet sonrası neler olacağını da bütün detaylarıyla planlamışlardı. Bu planların da bu kısmı suçüstü ifşa oldu. Onu acımasızca öldürdükten sonra orada müzik dinleyerek sapıkça bir zevkle paramparça ediyorlar. Paramparça ettikten sonra onu alıyorlar ve konsolosluğun evinde büyük bir ihtimalle fırında yakıyorlar ve ondan geriye hiçbir eser bırakmıyorlar."


İçeridekilerin Kaşıkçı´nın konsolosluğa girmesinin ardından nişanlısı Hatice Cengiz´in Kaşıkçı´yı dışarıda beklediğinden habersiz olduklarını dile getiren Aktay, bu durumun cinayetin ortaya çıkmasında önemli bir etken olduğunu belirtti.

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER