Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Çavuşoğlu´dan Kuzey Irak´taki saldırıya ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kuzey Irak´taki üs bölgesine saldırıyla ilgili ´´Bunun arkasında PKK´nın olduğunu biliyoruz. Yerel halkı kışkırtmaya başladılar´´ açıklamasında bulundu.

Çavuşoğlu´dan Kuzey Irak´taki saldırıya ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kuzey Irak´taki üs bölgesine saldırıyla ilgili ´´Bunun arkasında PKK´nın olduğunu biliyoruz. Yerel halkı kışkırtmaya başladılar´´ dedi. Çavuşoğlu, Antalya´da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"YEREL HALKI KIŞKIRTMAYA BAŞLADILAR"

Çavuşoğlu, Kuzey Irak´taki üs bölgesine saldırıyla ilgili ´´Irak´ta yeni hükümetin kurulmasıyla beraber Kuzey Irak Bölgesel Yönetim dahil PKK´ya yönelik atılacak hamleler de var. Bunlardan rahatsız oluyorlar. Yerel halkı kışkırtmaya başladılar. Bunun arkasında PKK´nın olduğunu biliyoruz. Kışkırtmanın arkasında kimler var kapsamlı bir soruşturma başlatacaklarını söylediler. İlgili bakanlarını başkonsolosluğumuza gönderdiler, süreci yakından takip ediyoruz´´ değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Çavuşoğlu, Venezuela´daki siyasi krize ilişkin de şu ifadeleri kullandı: ´´Ekonomik sıkıntıların aşılması için ülkeye destek olmamız lazım ve halkın sandıktaki iradesine de herkesin saygılı olması lazım."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER