Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Çavuşoğlu: Maduro, Müslüman olabileceğini söyledi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Diriliş Ertuğrul´un ekibi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi´nde düzenlenen Gençlik Söyleşisi´ne katıldı.

Çavuşoğlu: Maduro, Müslüman olabileceğini söyledi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Diriliş Ertuğrul´un ekibi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi´nde düzenlenen Gençlik Söyleşisi´ne katıldı. Çavuşoğlu, ?Eylül ayında Venezüella´ya gittiğim zaman ikili görüşmeleri yaptım. Maduro ?bu dizi gerçek İslamiyet´i öğretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım´ dedi´´ şeklinde konuştu.
 
Antalya´da Turizm Merkezi Belek´teki bir otelde Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Katrugalos ile ortak basın toplantısı katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu buradan da Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Amfi Tiyatro´da Üniversiteli Aktif Gençlik (ÜNİAK) tarafından organize edilen Gençlik Söyleşileri katıldı.
 
Bakan Çavuşoğlu´na TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul´un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, dizinin Abdurrahman karakterine hayat veren Celal Al, Bamsı karakterinin mimarı Nurettin Sönmez, dizinin yönetmen koltuğunda oturan Metin Günay ve dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ´da eşlik etti.
 
Diriliş Ertuğrul ekibi ve Bakan Çavuşoğlu dönem kıyafetlerini giyerek atlar üzerinde gelen bir grubun oluşturduğu kortejle alana girdi.
 
Burada yöneltilen sorulara cevap veren Çavuşoğlu, dizinin Alanya bölümünün iki hafta sonra yayınlanacağını aktardı.
 
Çavuşoğlu, "Dizinin bir bölümünün Alanya´da çekilmesi çok anlamlıdır ve ecdadımızın ilk fethi ettiği yerlerden birisidir´´ şeklinde konuştu.
 
"Maduro bu dizi sayesinde Müslüman olacağım" dedi
 
Nicolas Maduro konuşması üzerine Bakan Çavuşoğlu konuşmasına devam ederek, "Eylül ayında Venezüella´ya gittiğim zaman ikili görüşmeleri yaptım. Ondan sonra seti son ziyaretimde ki videoyu gösterdim Çığlık çığlığa ayağa kalktı. Önce dizideki tek tek isimleri saydıktan sonra sakinleşti ve sonra dedi ki bu dizi gerçek İslamiyet´i öğretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım dedi. Bunları duyunca gurur duyuyoruz ve mutlu oluyoruz" ifadelerini kullandı.


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER