Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Careem´den Türkiye kararı

Türkiye´deki XL segment araç faaliyetlerine son veren araç çağırma servisi Careem, ticari taksiler ile hizmet sunmaya devam etme kararı aldı.

Careem´den Türkiye kararı

Araç çağırma servisi Careem, Türkiye´deki hizmetlerine taksiler ile yeniden başlama kararı aldı.

Türkiye´de iki yıl önce faaliyete geçtiklerini söyleyen Careem Gelişen Pazarlar Direktörü İbrahim Manna, sadece ticari taksilerle gerçekleştirecekleri faaliyetlerini yeniden başlattıklarını, taksi imajını ve hizmetlerini iyileştirmek için önemli yatırımlar yapacaklarını bildirdi.

Careem´in Türkiye´de artık XL segment araçlar ile faaliyet göstermediğinin altını çizen Manna, "Careem, Türkiye´de devletle el ele, yasa ve yönetmeliklere uygun olarak çalışıyor. Aynı zamanda ulaştırma profesyonellerini ve sektörü desteklemeyi amaçlıyoruz" dedi.

Mevcut durumda İstanbul ve Adana´nın her yerinde taksi çağırma hizmeti sunduklarını kaydeden Manna, hedeflerinin Türkiye geneline yayılmak olduğunu söyledi.

Dubai´de 6 yıl önce kurulan Careem; Kuzey Afrika, Türkiye, Pakistan ve Körfez ülkeleri başta olmak üzere 120 şehirde faaliyet gösteriyor. Şirketin verdiği bilgilere göre, dünya genelinde 1 milyondan fazla sürücü ile çalışan Careem´in kullanıcı sayısı 25 milyonu aşmış durumda.



Anahtar Kelimeler: Careem Türkiye kararı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER