Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Büyük şirketler UXİstanbul´da deneyimlerini paylaşacak

Kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik alanında bölgenin ilk etkinliği olan UXistanbul, önceki dört yılda olduğu gibi bu yıl da zengin ve kapsamlı içeriği, Türkiye´den ve dünyadan uzman konuşmacıları ile profesyonelleri ağırlayacak.

Büyük şirketler UXİstanbul´da deneyimlerini paylaşacak

5´i keynote toplam 17 konuşmacı ve 6 workshop ile İstanbul´da 19 Şubat UX´in günü olacak. Türkiye´nin ve bölgenin ilk kullanıcı deneyimi (UX) ve kullanılabilirlik konferansı olan UXistanbul´un beşincisi için geri sayım başladı. UXservices tarafından düzenlenen etkinlik bu yıl 19 Şubat Salı günü Point Hotel Barbaros´ta gerçekleştirilecek.

Büyük şirketler UXÄ°stanbul´da deneyimlerini paylaşacak

Gün boyunca sürecek etkinlikte Akbank, Atlassian, BMW Group, Coca-Cola, Google, ICBC, Mind the Product, Paraşüt ve YouTube gibi önde gelen şirketlerde görev yapan isimler, konuşmacı ve keynote konuşmacısı olarak söz alarak deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. 5´i keynote olmak üzere toplam 17 konuşmacının söz alacağı etkinlikte ayrıca altı farklı başlıkta workshop´lar da gerçekleşecek.

UX sektörüne ilişkin önemli istatistiklerin yer aldığı, bu alanda Türkiye´nin ilk ve tek geniş kapsamlı çalışması olan Türkiye Kullanıcı Deneyimi Raporu´nun (Turkey User Experience Report) son edisyonunun lansmanı da UXistanbul´da yapılacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER